Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS OKS FC Wisła
4-4-2 Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 34.3
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Białogłowski passt de bal met de wreef. Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een hoge lob. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 1:0

9e minuut.
Antenor met een sublieme pass. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel. Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Inworp. Występski met een snelle inworp. Wechsler geeft een lange en hoge pass. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dubuś geeft een hoge lob. Antenor is nu in balbezit. Antenor passt de bal zonder na te denken. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 2:0

13e minuut.
Wechsler onderschept slim de pass. Białogłowski met een sublieme pass. Adamski controleert de bal met de borst. Adamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 3:0

14e minuut.
Rădulescu passt de bal met de wreef. Prăscan is nu in balbezit. Prăscan geeft de bal voor. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 4:0

17e minuut.
Białogłowski passt de bal met de wreef. Występski met een sublieme pass. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski geeft een hoge lob. Adamski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Białogłowski met een sublieme pass. Adamski is nu in balbezit. Adamski met een sublieme pass. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 5:0

24e minuut.
Amsel geeft een hoge lob. Wechsler kopt de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 6:0

27e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Występski onderschept slim de pass. Występski speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allemant heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 7:0

29e minuut.
Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft de bal voor. Mochnacz kopt de bal weg. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Reiter passt de bal zonder na te denken. Wechsler rent richting de bal. Wechsler geeft een lange en hoge pass. Adamski rent richting de bal. Adamski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Muchowiecki onderschept slim de pass. Muchowiecki geeft de bal voor. Szewczyk probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă bokst de bal weg.

37e minuut.
Prăscan controleert de bal met de borst. Prăscan speelt de bal door. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 8:0

39e minuut.
Galisin rent richting de bal. Białogłowski onderschept slim de pass. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Występski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wechsler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Reiter passt de bal met de wreef. Występski probeert naar een medespeler te passen. Prăscan speelt de bal door. Adamski rent richting de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 22%, FC Wisła 78%.
KS OKS - FC Wisła 8:0

46e minuut.
Adamski is nu in balbezit. Adamski passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski rent richting de bal. Adamski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Rădulescu probeert de bal met de borst te controleren. Szewczyk onderschept slim de pass. Szewczyk speelt de bal door. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ioniţă speelt de bal door. Prăscan met een sublieme pass. Białogłowski met een sublieme pass. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mochnacz kopt de bal weg. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Reiter onderschept slim de pass. Reiter geeft een hoge lob. Mochnacz heeft problemen om de bal te vangen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Ioniţă met een harde bal richting middenveld. Prăscan kopt de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prăscan passt de bal in één keer door. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Mochnacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski passt de bal in één keer door. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 9:0

69e minuut.
Wechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Wechsler speelt de bal door. Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Allemant onderschept slim de pass. Allemant met een sublieme pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap. Schlosser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Reiter speelt de bal door. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk geeft een hoge lob. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Radeta onderschept slim de pass. Del Piero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prăscan speelt de bal door. Adamski is nu in balbezit. Adamski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 10:0

87e minuut.
Klungelig pakt Galisin de bal. Reiter rent richting de bal. Reiter passt de bal zonder na te denken. Występski bereikt de bal nog maar net als eerste. Występski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adamski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS OKS - FC Wisła 11:0

88e minuut.
Mochnacz geeft de bal voor. Dubuś kan de bal niet met de borst controleren. Szewczyk speelt de bal door. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Ioniţă trapt de bal weg. Prăscan kopt de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS OKS 21%, FC Wisła 79%.
KS OKS - FC Wisła 11:0