Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wisła KS OKS
Sweep Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.3 gemiddelde waardering 58.4
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Występski met een sublieme pass. Wechsler rent richting de bal. Ioniţă met een sublieme pass. Adamski probeert de bal met de borst te controleren. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:1

5e minuut.
Występski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prăscan de bal. Prăscan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Występski zal de hoekschop nemen. Białogłowski geeft de bal voor. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wechsler speelt de bal door. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Adamski heeft problemen om de bal te vangen. Adamski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Gassen de bal onder controle te krijgen. Dubuś is nu in balbezit. Białogłowski speelt de bal door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Daar is Białogłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski speelt de bal door. Wechsler rent richting de bal. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białogłowski passt de bal met de wreef. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Wechsler rent richting de bal. Wechsler geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski schiet op doel. Ioniţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:2

19e minuut.
Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Białogłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski speelt de bal door. Występski geeft een hoge lob. Adamski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:3

27e minuut.
Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mochnacz. Wechsler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szewczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Allemant geeft een lange en hoge pass. Inworp. Występski met een snelle inworp. Wechsler rent richting de bal. Wechsler geeft een lange en hoge pass. Ioniţă bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:4

28e minuut.
Antenor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Występski de bal. Występski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:5

33e minuut.
Gassen geeft een hoge lob. Antenor kopt de bal weg. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. Adamski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:6

39e minuut.
Białogłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kraps de bal. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kraps is nu in balbezit. Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki rent richting de bal. Adamski onderschept slim de pass. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wechsler rent richting de bal. Wechsler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:7

44e minuut.
Allemant probeert de bal met de borst te controleren. Adamski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prăscan zal de hoekschop nemen. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 85%, KS OKS 15%.
FC Wisła - KS OKS 0:7

46e minuut.
Białogłowski probeert naar een medespeler te passen. Adamski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prăscan neemt de hoekschop. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:8

51e minuut.
Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Adamski probeert naar een medespeler te passen. Wechsler is nu in balbezit. Wechsler draait met de bal, schiet en ... Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:9

53e minuut.
Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski geeft de bal voor. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kraps geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prăscan met de inworp. Reiter is nu in balbezit. Białogłowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:10

56e minuut.
Allemant geeft een hoge lob. Inworp. Prăscan met de inworp. Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Wechsler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Występski neemt de hoekschop. Ioniţă met een sublieme pass. Prăscan kopt de bal weg. Adamski controleert de bal met de borst. Adamski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Wechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mochnacz is nu in balbezit. Wechsler verovert de bal door een tackle van achteren. Wechsler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:11

61e minuut.
Gassen onderschept slim de pass. Dubuś rent richting de bal. Dubuś geeft een hoge lob. Adamski is nu in balbezit. Adamski draait met de bal, schiet en ... Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:12

64e minuut.
Antenor geeft een lange en hoge pass. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler passt de bal zonder na te denken. Występski rent richting de bal. Występski geeft een hoge lob. Ioniţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Muchowiecki is nu in balbezit. Białogłowski onderschept slim de pass. Białogłowski met een sublieme pass. Wechsler rent richting de bal. Wechsler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:13

69e minuut.
Kraps geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antenor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Mochnacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel. Ioniţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Adamski probeert de bal met de borst te controleren. Allemant rent richting de bal. Adamski verovert de bal door een tackle van achteren. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:14

81e minuut.
Występski speelt de bal door. Daar is Wechsler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wechsler passt de bal in één keer door. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap. Ioniţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:15

82e minuut.
Klungelig pakt Białogłowski de bal. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Galisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk geeft de bal voor. Allemant kopt de bal weg. Wechsler heeft problemen om de bal te vangen. Wechsler schiet op doel. Ioniţă bokst de bal weg.

87e minuut.
Wechsler probeert de bal met de borst te controleren. Mochnacz onderschept slim de pass. Mochnacz geeft een hoge lob. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wechsler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:16

88e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Adamski rent richting de bal. Adamski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wechsler de bal. Wechsler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szewczyk kopt de bal weg. Gassen speelt de bal door. Klungelig pakt Adamski de bal. Adamski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wisła - KS OKS 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wisła 85%, KS OKS 15%.
FC Wisła - KS OKS 0:17