Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grubiorze Baszta Zawada
Mocni Spiżowi Tactiek Główna
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Pora rent richting de bal. Pora probeert naar een medespeler te passen. Miklosik is nu in balbezit. McPherson verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Antón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:1

5e minuut.
Ebert is nu in balbezit. Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:2

12e minuut.
Daar is Grama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora rent richting de bal. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:3

17e minuut.
Miklosik geeft de bal voor. Klungelig pakt Du Rheart de bal. Pora is nu in balbezit. Pora haalt uit met een fantastische trap. Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:4

19e minuut.
Ebert probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Antón is nu in balbezit. Rodríguez Antón passt de bal in één keer door. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rodríguez Antón kan de bal niet met de borst controleren. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo passt de bal zonder na te denken. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel. Lippmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Figallo passt de bal in één keer door. Daar is Rodríguez Antón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Antón passt de bal met de wreef. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:5

29e minuut.
Figallo kopt de bal weg. Pora rent richting de bal. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:6

31e minuut.
Rodríguez Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón geeft de bal voor. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:7

37e minuut.
Ignacio verovert de bal door een tackle van achteren. Figallo verovert de bal door een tackle van achteren. Figallo passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón haalt uit met een fantastische trap. Lippmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rodríguez Antón passt de bal met de wreef. Ebert rent richting de bal. Ebert passt de bal zonder na te denken. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:8

42e minuut.
Lebeau geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Antón met de inworp. Miklosik rent richting de bal. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Lippmann met een harde bal richting middenveld. Ebert kopt de bal weg. Pora is nu in balbezit. Pora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Lippmann trapt de bal weg. Ebert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 84%, Baszta Zawada 16%.
Grubiorze - Baszta Zawada 0:8

46e minuut.
Roselló is nu in balbezit. Ebert is nu in balbezit. Ebert met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel. Lippmann bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Figallo zal de hoekschop nemen. Miklosik krijgt zijn hoofd ertegen. Lippmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Krišpinský speelt de bal door. Grama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pora. Pora krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón passt de bal zonder na te denken. Ebert probeert naar een medespeler te passen. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grama probeert naar een medespeler te passen. Keqiang probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Lippmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lippmann speelt de bal door. Klungelig pakt Ebert de bal. Ebert met een sublieme pass. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Lippmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Figallo is nu in balbezit. Figallo probeert naar een medespeler te passen. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel. Lippmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:9

71e minuut.
Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón geeft de bal voor. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. Lippmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grubiorze - Baszta Zawada 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grubiorze 75%, Baszta Zawada 25%.
Grubiorze - Baszta Zawada 0:10