Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United Bear Danzig
4-1-3-2 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
38.5 gemiddelde waardering 45.8
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent onderschept slim de pass. van Lent draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Svědínek rent richting de bal. Svědínek haalt uit met een fantastische trap. Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svědínek rent richting de bal. Svědínek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chachuła geeft de bal voor. Sobieszczański kopt de bal weg. Malczyk met een sublieme pass. Mirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirkowski haalt uit met een fantastische trap. Kaverin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Hupperts trapt de bal weg van het doel. Skoczeń kopt de bal weg. Tiesuo is nu in balbezit. Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski draait met de bal, schiet en ... Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 44%, Bear Danzig 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalowe United - Bear Danzig 0:0

67e minuut.
Chachuła onderschept slim de pass. Chachuła speelt de bal door. Klungelig pakt Malczyk de bal. Malczyk geeft een hoge lob. Mirkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chachuła geeft een hoge lob. Inworp. Badev met de inworp. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corrieri heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 44%, Bear Danzig 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stalowe United - Bear Danzig 0:0