Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach Szlachta Nozdrzec
1111 Tactiek CRIS +1
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
42.7 gemiddelde waardering 36.3
matig Schieten matig
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


19e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk passt de bal zonder na te denken. Segura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Aggelis rent richting de bal. Aggelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Szlachta Nozdrzec 0:1

21e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Kciuk is nu in balbezit. Tixier is nu in balbezit. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Escribà speelt de bal door. Piehl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hałaczkiewicz. Hałaczkiewicz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Jastrabík met een snelle inworp. Granel Martínez rent richting de bal. Piehl verovert de bal door een tackle van achteren. Piehl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Noworyta met de inworp. Piehl rent richting de bal. Piehl probeert naar een medespeler te passen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Krach - Szlachta Nozdrzec 1:1

35e minuut.
Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk passt de bal zonder na te denken. Wars rent richting de bal. Aggelis onderschept slim de pass. Aggelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Noworyta passt de bal met de wreef. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk speelt de bal door. Aggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jastrabík geeft de bal voor. Chaves kopt de bal weg. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan is nu in balbezit. Bożan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Granel Martínez met een snelle inworp. Piehl rent richting de bal. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Piehl verovert de bal door een tackle van achteren. Piehl schiet op doel. Słabosz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 62%, Szlachta Nozdrzec 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krach - Szlachta Nozdrzec 1:1

48e minuut.
Tixier probeert naar een medespeler te passen. Piehl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lancelowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lancelowski krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piehl is nu in balbezit. Met opzet legt Granel Martínez zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Granel Martínez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal in één keer door. Aggelis rent richting de bal. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Piehl onderschept slim de pass. Hałaczkiewicz is nu in balbezit. Piehl onderschept slim de pass. Piehl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Strauts met een sublieme pass. Noworyta rent richting de bal. Noworyta met een sublieme pass. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 53%, Szlachta Nozdrzec 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krach - Szlachta Nozdrzec 1:1