Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baszta Zawada Czempiony
Główna Tactiek new
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
23 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 45.6
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Miklosik is nu in balbezit. Jabłko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Miklosik raakt geblesseerd tijdens het duel. Ebert wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Belestrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Belestrieri speelt de bal door. Rodríguez Antón probeert naar een medespeler te passen. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Miklosik de bal. Feyter is nu in balbezit. Figallo speelt de bal door. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Krišpinský onderschept slim de pass. Krišpinský geeft de bal voor. Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Skobel geeft een hoge lob. Polverino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora onderschept slim de pass. Pora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Czempiony 1:0

24e minuut.
Inworp. Figallo met een snelle inworp. Pora speelt de bal door. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik draait met de bal, schiet en ... Michalczewski bokst de bal weg.

25e minuut.
Kůr passt de bal met de wreef. Rodríguez Antón rent richting de bal. Rodríguez Antón passt de bal in één keer door. Miklosik rent richting de bal. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Antón met een sublieme pass. Figallo speelt de bal door. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Figallo heeft problemen om de bal te vangen. Ebert is nu in balbezit. Ebert passt de bal met de wreef. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. Michalczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Kůr kopt de bal weg. Feyter is nu in balbezit. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Antón heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Antón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rodríguez Antón rent richting de bal. Tekgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Figallo onderschept slim de pass. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Pora de bal. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Prutser de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Figallo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Czempiony 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 25%, Czempiony 75%.
Baszta Zawada - Czempiony 2:0

48e minuut.
Tekgöz speelt de bal door. Nowrotek is nu in balbezit. Keqiang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Keqiang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Nowrotek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Feyter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nowrotek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baszta Zawada - Czempiony 2:1

66e minuut.
Ebert speelt de bal door. Feyter bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Figallo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Figallo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
De Prutser is nu in balbezit. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora begaat een overtreding. Pora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baszta Zawada 51%, Czempiony 49%.
Baszta Zawada - Czempiony 2:1