Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bear Danzig Baszta Zawada
Normal Tactiek Główna
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Petrač rent richting de bal. Corrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik rent richting de bal. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Petrač speelt de bal door. Hussendörfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo onderschept slim de pass. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel. Popiełuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ebert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pora rent richting de bal. Figallo speelt de bal door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ebert met een sublieme pass. Figallo rent richting de bal. Figallo passt de bal met de wreef. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hussendörfer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pora. Pora krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ebert met een snelle inworp. Rodríguez Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik onderschept slim de pass. Miklosik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Keqiang speelt de bal door. Figallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figallo passt de bal zonder na te denken. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Daar is Miklosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklosik geeft een hoge lob. Salapasidis probeert de bal aan de voet te houden. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... Popiełuszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Corrieri controleert de bal met de borst. Miklosik verovert de bal door een tackle van achteren. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bear Danzig - Baszta Zawada 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 68%, Baszta Zawada 32%.
Bear Danzig - Baszta Zawada 0:1

71e minuut.
Krišpinský kopt de bal weg. Petrač rent richting de bal. Petrač met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Klungelig pakt Pora de bal. Pora passt de bal in één keer door. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik heeft problemen om de bal te vangen. Miklosik schiet op doel. Popiełuszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Daar is Petrač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Fernández rent richting de bal. Skoczeń met een sublieme pass. Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Petrač onderschept slim de pass. Petrač passt de bal in één keer door. Figallo met een sublieme pass. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Petrač kopt de bal weg. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chachuła zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chachuła naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Pora is nu in balbezit. Figallo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salapasidis. Salapasidis krijgt een gele kaart. Figallo raakt geblesseerd tijdens het duel. Figallo komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rodríguez Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Petrač met een snelle inworp. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bear Danzig 71%, Baszta Zawada 29%.
Bear Danzig - Baszta Zawada 0:1