Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krach Czempiony
1111 Tactiek new
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 44.8
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyörret met een snelle inworp. Escribà met een sublieme pass. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jabłko trapt de bal weg van het doel. Nowrotek kopt de bal weg. Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Piehl is nu in balbezit. Tekgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lewiński onderschept slim de pass. Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal zonder na te denken. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Nowrotek rent richting de bal. Nowrotek passt de bal in één keer door. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zárate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Segura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pyörret geeft een lange en hoge pass. Nowrotek rent richting de bal. Zárate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nowrotek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekgöz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Segura bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrabík is nu in balbezit. Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu speelt de bal door. Pyörret geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Jastrabík geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tixier is nu in balbezit. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nowrotek rent richting de bal. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Antičević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Antičević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

42e minuut.
Jabłko onderschept slim de pass. Jabłko probeert naar een medespeler te passen. Tekgöz is nu in balbezit. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński schiet op doel. Segura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 60%, Czempiony 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krach - Czempiony 0:0

48e minuut.
Ciobănescu passt de bal zonder na te denken. Tekgöz rent richting de bal. Tekgöz passt de bal in één keer door. Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowrotek haalt uit met een fantastische trap. Segura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tőkei met een snelle inworp. Escribà geeft een hoge lob. Piehl kopt de bal weg. Jastrabík is nu in balbezit. Jastrabík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bożan is nu in balbezit. Polverino onderschept slim de pass. Polverino met een sublieme pass. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek geeft de bal voor. Segura bokst de bal weg.

68e minuut.
Zárate geeft een lange en hoge pass. Inworp. Somorjai met een snelle inworp. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krach - Czempiony 0:1

71e minuut.
Feyter passt de bal met de wreef. Pyörret speelt de bal door. Lewiński rent richting de bal. Nowrotek is nu in balbezit. Nowrotek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Lewiński kopt de bal weg. Nowrotek is nu in balbezit. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz haalt uit met een fantastische trap. Segura bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krach 56%, Czempiony 44%.
FC Krach - Czempiony 0:1