Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stalowe United Czempiony
4-1-3-2 Tactiek new
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
38.9 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Tekgöz is nu in balbezit. Tekgöz probeert naar een medespeler te passen. Lewiński is nu in balbezit. Klungelig pakt Pyörret de bal. Pyörret geeft een lange en hoge pass. Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Pyörret met een sublieme pass. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent probeert naar een medespeler te passen. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nowrotek rent richting de bal. Tiesuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek onderschept slim de pass. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Czempiony 0:1

11e minuut.
van Lent probeert de bal aan de voet te houden. Tekgöz met een sublieme pass. Nowrotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowrotek draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pyörret kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sobieszczański de bal onder controle te krijgen. Tekgöz is nu in balbezit. Lewiński rent richting de bal. Lewiński haalt uit met een fantastische trap. Kaverin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Nowrotek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tiesuo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Svědínek kopt de bal weg. Ciemski rent richting de bal. Ciemski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nowrotek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sapieha komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Martmaa speelt de bal door. van Lent probeert de bal met de borst te controleren. Ciemski is nu in balbezit. Ciemski draait met de bal, schiet en ... Michalczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stalowe United - Czempiony 1:1

23e minuut.
Badev probeert naar een medespeler te passen. Ciemski rent richting de bal. Jabłko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciemski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciemski neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Czempiony 2:1

25e minuut.
Tiesuo probeert de bal aan de voet te houden. van Lent rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feyter. Feyter krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Kaverin speelt de bal door. Škipina is nu in balbezit. Škipina geeft een lange en hoge pass. Sapieha rent richting de bal. Sapieha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tiesuo geeft de bal voor. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sapieha de bal. Sapieha draait met de bal, schiet en ... Kaverin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pyörret met een sublieme pass. Sobieszczański rent richting de bal. Lewiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lewiński krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Michalczewski niet meer kan verder spelen. Somorjai komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 49%, Czempiony 51%.
Stalowe United - Czempiony 2:1

48e minuut.
Feyter passt de bal met de wreef. Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina geeft de bal voor. Tekgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekgöz draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Badev geeft een lange en hoge pass. Ciemski controleert de bal met de borst. Ciemski passt de bal zonder na te denken. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek schiet op doel. Somorjai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Škipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha draait met de bal, schiet en ... Kaverin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

66e minuut.
Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemski verovert de bal door een tackle van achteren. Feyter is nu in balbezit. Ciemski onderschept slim de pass. Ciemski draait met de bal, schiet en ... Somorjai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Svědínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Svědínek haalt uit met een fantastische trap. Somorjai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stalowe United - Czempiony 3:1

80e minuut.
Lewiński geeft een lange en hoge pass. Mannino probeert de bal aan de voet te houden. De Prutser rent richting de bal. Mannino verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stalowe United 51%, Czempiony 49%.
Stalowe United - Czempiony 3:1