Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Talking Heads macsquad
kuglarze 352 Tactiek nowy_standard
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 62.2
solide Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bieda geeft de bal voor. Daar is Georget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georget met een sublieme pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Karlaschuk rent richting de bal. Puñales rent richting de bal. Karlaschuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlaschuk krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pâslaru geeft een hoge lob. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - macsquad 0:1

16e minuut.
Tokuç passt de bal met de wreef. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bojko onderschept slim de pass. Bojko geeft een hoge lob. Birlic kopt de bal weg. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bieda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Birlic met de inworp. Karlaschuk is nu in balbezit. Karlaschuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru geeft een hoge lob. Tokuç kopt de bal weg. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Bojko geeft een hoge lob. Georget bereikt de bal nog maar net als eerste. Georget met een sublieme pass. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
MacMurchie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacMurchie passt de bal met de wreef. Tokuç met een sublieme pass. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hyży geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk rent richting de bal. Karlaschuk passt de bal zonder na te denken. Capelari bereikt de bal nog maar net als eerste. Capelari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 48%, macsquad 52%.
Talking Heads - macsquad 0:1

49e minuut.
Bojko onderschept slim de pass. Bojko probeert naar een medespeler te passen. Majuri rent richting de bal. Majuri geeft een lange en hoge pass. Kim kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Souto geeft de bal voor. Capelari kopt de bal weg. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlaschuk verovert de bal door een tackle van achteren. Karlaschuk haalt uit met een fantastische trap. Domowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
MacMurchie controleert de bal met de borst. MacMurchie passt de bal in één keer door. Vial rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Tokuç passt de bal met de wreef. Majuri heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç met een sublieme pass. MacMurchie is nu in balbezit. MacMurchie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bieda met een sublieme pass. Dąbkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży onderschept slim de pass. Hyży geeft de bal voor. Capelari springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Majuri probeert naar een medespeler te passen. Vial probeert naar een medespeler te passen. Golijanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golijanin geeft een lange en hoge pass. Karlaschuk rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Tokuç probeert de bal met de borst te controleren. Tokuç met een sublieme pass. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dąbkowski onderschept slim de pass. Dąbkowski met een sublieme pass. Majuri probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bodea trapt de bal weg. Golijanin rent richting de bal. Golijanin speelt de bal door. Capelari is nu in balbezit. Capelari haalt uit met een fantastische trap. Domowicz bokst de bal weg.

70e minuut.
Capelari is nu in balbezit. Bojko rent richting de bal. Capelari verovert de bal door een tackle van achteren. Capelari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Capelari rent richting de bal. Pâslaru onderschept slim de pass. Pâslaru geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg.

76e minuut.
Vial probeert de bal met de borst te controleren. Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç passt de bal met de wreef. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kim kopt de bal weg. Tokuç bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vial ... Strafschop! Tokuç is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kim neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Talking Heads - macsquad 0:2

89e minuut.
Pâslaru geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karlaschuk geeft de bal voor. Domowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talking Heads 54%, macsquad 46%.
Talking Heads - macsquad 0:2