Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kłomnice 1947 Pogoń Wilki
Normal Tactiek def_fuck_5
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.1 gemiddelde waardering 50.9
weak Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Sneijder controleert de bal met de borst. Januszczak rent richting de bal. Sneijder verovert de bal door een tackle van achteren. Sneijder geeft een hoge lob. Váha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Siemaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz met een sublieme pass. Daar is Váha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váha haalt uit met een fantastische trap. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Grombelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:1

13e minuut.
Walkiewicz rent richting de bal. Váha verovert de bal door een tackle van achteren. Váha passt de bal zonder na te denken. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:2

15e minuut.
Marynarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sneijder is nu in balbezit. Sneijder passt de bal met de wreef. El Fouad geeft een hoge lob. Váha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Siemaszkiewicz rent richting de bal. Siemaszkiewicz geeft een hoge lob. El Fouad kopt de bal weg. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre passt de bal zonder na te denken. Paal! Váha rent richting de bal. Váha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Váha is nu in balbezit. Váha schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Szulik verovert de bal door een tackle van achteren. Szulik geeft een lange en hoge pass. Daar is Schab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:3

30e minuut.
Lýsek rent richting de bal. Lýsek geeft de bal voor. Lemaitre kopt de bal weg. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Wiśniewski probeert naar een medespeler te passen. Marynarz probeert naar een medespeler te passen. Váha rent richting de bal. Váha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Walkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marynarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sneijder geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Chwiałkowski rent richting de bal. El Fouad onderschept slim de pass. El Fouad probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wnukowski is nu in balbezit. Marynarz onderschept slim de pass. Marynarz passt de bal zonder na te denken. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:4

41e minuut.
Szulik probeert naar een medespeler te passen. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad passt de bal zonder na te denken. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Paal! Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Váha is nu in balbezit. Váha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:5

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Walkiewicz de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El Fouad zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Váha de bal. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 84%, Pogoń Wilki 16%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:5

46e minuut.
Váha heeft problemen om de bal te vangen. Sneijder probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Wiśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Lýsek kopt de bal weg. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Váha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Váha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Váha geeft een lange en hoge pass. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemaitre maakt een snoekduik en kopt de bal. Grombelski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre geeft een lange en hoge pass. Váha is nu in balbezit. Váha haalt uit met een fantastische trap. Grombelski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wiśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. El Fouad neemt de hoekschop. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha haalt uit met een fantastische trap. Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:6

52e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Rosalém geeft een lange en hoge pass. El Fouad kopt de bal weg. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Grombelski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
El Fouad bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fouad geeft een lange en hoge pass. Váha kopt de bal weg. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
El Fouad passt de bal zonder na te denken. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Marynarz passt de bal met de wreef. Váha bereikt de bal nog maar net als eerste. Váha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Dzikowski is nu in balbezit. El Fouad verovert de bal door een tackle van achteren. El Fouad met een sublieme pass. Váha heeft problemen om de bal te vangen. Váha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sneijder verovert de bal door een tackle van achteren. Sneijder met een sublieme pass. Walkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Váha geeft een hoge lob. Lemaitre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:7

68e minuut.
Szulik met een sublieme pass. Daar is El Fouad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Fouad passt de bal met de wreef. Lemaitre rent richting de bal. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:8

70e minuut.
El Fouad passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Váha de bal. Váha probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wnukowski heeft problemen om de bal te vangen. Petryna rent richting de bal. Wnukowski maakt een afschuwelijke overtreding. Wnukowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Petryna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petryna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Váha is nu in balbezit. Váha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szulik kopt de bal weg. Sneijder rent richting de bal. Sneijder passt de bal in één keer door. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
El Fouad passt de bal met de wreef. Sneijder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneijder geeft de bal voor. Lemaitre heeft problemen om de bal te vangen. Lemaitre draait met de bal, schiet en ... Grombelski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Januszczak speelt de bal door. El Fouad is nu in balbezit. El Fouad passt de bal in één keer door. Lemaitre is nu in balbezit. Lemaitre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kłomnice 1947 81%, Pogoń Wilki 19%.
Pogoń Kłomnice 1947 - Pogoń Wilki 0:9