Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ożarowskie Lwy Stary KS
4-3-3 Tactiek OFE
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
52.7 gemiddelde waardering 53.2
zeer goed Schieten goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


7e minuut.
Slyusar geeft een lange en hoge pass. Nhật Nam rent richting de bal. Nhật Nam probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Nhật Nam is nu in balbezit. Nhật Nam passt de bal in één keer door. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Apeland passt de bal met de wreef. Nhật Nam rent richting de bal. Nhật Nam passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Flaga is nu in balbezit. Wilk rent richting de bal. Flaga verovert de bal door een tackle van achteren. Flaga haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Stary KS 1:0

39e minuut.
Taborda is nu in balbezit. Apeland onderschept slim de pass. Apeland probeert naar een medespeler te passen. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Stary KS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 31%, Stary KS 69%.
Ożarowskie Lwy - Stary KS 2:0

70e minuut.
Lebrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrato geeft een hoge lob. Daar is Nhật Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel. Khánh Giang bokst de bal weg.

74e minuut.
Saygın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saygın. Saygın krijgt een gele kaart. Arizanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebrato komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Saygın onderschept slim de pass. Lebrato onderschept slim de pass. Lebrato geeft een hoge lob. Apeland rent richting de bal. Apeland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 35%, Stary KS 65%.
Ożarowskie Lwy - Stary KS 2:0