Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Zagaje Gdów
442 Tactiek wiselka
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers geeft een lange en hoge pass. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 1:0

8e minuut.
Melon geeft de bal voor. Çanakkale rent richting de bal. Hajdari begaat een overtreding. Çanakkale raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Çanakkale neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gilardini rent richting de bal. Paal! Gilardini rent richting de bal. Gilardini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 1:1

14e minuut.
Weber met een sublieme pass. Murillo geeft een hoge lob. Ochocki rent richting de bal. Ochocki schiet op doel. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 1:2

18e minuut.
Inworp. Bíba met de inworp. Hajdari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdari geeft een hoge lob. Scheepers springt en kopt de bal. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aparicio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 2:2

22e minuut.
Urdaneta verovert de bal door een tackle van achteren. Urdaneta speelt de bal door. Gilardini is nu in balbezit. Gilardini draait met de bal, schiet en ... Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 2:3

36e minuut.
Daar is Masztalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scheepers. Masztalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Melon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hajdari rent richting de bal. Ochocki onderschept slim de pass. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urdaneta speelt de bal door. Hajdari rent richting de bal. Ochocki onderschept slim de pass. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Suassuna bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 54%, Zagaje Gdów 46%.
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 2:3

50e minuut.
Doeltrap. Shubitidze komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilardini rent richting de bal. Pinto Salgado begaat een overtreding. Gilardini raakt geblesseerd tijdens het duel. Çanakkale zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Uvodić komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Bíba verovert de bal door een tackle van achteren. Bíba probeert naar een medespeler te passen. Scheepers rent richting de bal. Scheepers schiet op doel. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Çanakkale passt de bal zonder na te denken. Shubitidze heeft problemen om de bal te vangen. Urdaneta is nu in balbezit. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Melon onderschept slim de pass. Inworp. Bíba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Weber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uvodić is nu in balbezit. Uvodić passt de bal met de wreef. Shubitidze rent richting de bal. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hajdari onderschept slim de pass. Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta met een sublieme pass. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 57%, Zagaje Gdów 43%.
Elana 1968 Toruń - Zagaje Gdów 2:3