Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów Elana 1968 Toruń
wiselka Tactiek 442
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 45.9
very good Schieten very good
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta haalt uit met een fantastische trap. Suassuna speelt de bal door. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jahodář verovert de bal door een tackle van achteren. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář onderschept slim de pass. Jahodář schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ochocki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prisecari. Ochocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Urdaneta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 1:0

18e minuut.
Masztalski met een sublieme pass. Daar is Manolikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manolikas met een sublieme pass. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel. Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 2:0

26e minuut.
Kekezović onderschept slim de pass. Murillo onderschept slim de pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drummond verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çanakkale neemt de hoekschop. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gilardini is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gilardini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochocki springt en kopt de bal. Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 3:0

35e minuut.
Weber speelt de bal door. Scheepers rent richting de bal. Durec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scheepers raakt geblesseerd tijdens het duel. Scheepers legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Hajdari kopt de bal weg. Masztalski rent richting de bal. Jahodář onderschept slim de pass. Jahodář schiet op doel. Gwiazdowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Bíba geeft de bal voor. Çanakkale probeert de bal aan de voet te houden. Hajdari rent richting de bal. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta probeert naar een medespeler te passen. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 32%, Elana 1968 Toruń 68%.
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 4:0

46e minuut.
Kekezović passt de bal in één keer door. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki probeert naar een medespeler te passen. Gilardini rent richting de bal. Gilardini geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Seta bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta geeft een hoge lob. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Durec geeft een lange en hoge pass. Ochocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Vernys komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Uvodić komt het veld opgelopen. Shubitidze komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Teschler verovert de bal door een tackle van achteren. Uvodić rent richting de bal. Uvodić schiet op doel. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 5:0

74e minuut.
Urdaneta verovert de bal door een tackle van achteren. Urdaneta probeert naar een medespeler te passen. Uvodić is nu in balbezit. Uvodić schiet op doel. Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Doeltrap. Suassuna trapt de bal weg. Çanakkale kopt de bal weg. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze schiet op doel. Drummond probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prisecari rent richting de bal. Uvodić rent richting de bal. Uvodić draait met de bal, schiet en ... Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 6:0

81e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Urdaneta de bal onder controle te krijgen. Urdaneta speelt de bal door. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze schiet op doel. Suassuna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 22%, Elana 1968 Toruń 78%.
Zagaje Gdów - Elana 1968 Toruń 6:0