Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła Marudy
1taktyka Tactiek 352
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.9 gemiddelde waardering 42.5
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Pro met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cancellara. Saramet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

7e minuut.
Pennacini passt de bal met de wreef. Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Issel speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini is nu in balbezit. Nurmivaara begaat een overtreding. Nurmivaara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tătaru rent richting de bal. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Cancellara rent richting de bal. Cancellara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Marudy 0:1

17e minuut.
Käufl rent richting de bal. Käufl passt de bal in één keer door. de Souza probeert naar een medespeler te passen. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Saramet passt de bal zonder na te denken. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis probeert naar een medespeler te passen. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caruzzo rent richting de bal. Issel onderschept slim de pass. Issel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fantasy Wisła - Marudy 1:1

24e minuut.
Stamatis geeft de bal voor. Saramet is nu in balbezit. Grande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grande krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Saramet raakt geblesseerd tijdens het duel. Issel met een snel genomen vrije trap. Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Marudy 2:1

27e minuut.
Stamatis rent richting de bal. Stamatis geeft een hoge lob. Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Bajski trapt de bal weg. Marrentinho kopt de bal weg. Issel rent richting de bal. Issel draait met de bal, schiet en ... Bajski bokst de bal weg.

31e minuut.
Amsterdamski geeft een lange en hoge pass. Simpson kopt de bal weg. Issel rent richting de bal. Issel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rzeczkowski controleert de bal met de borst. Simpson is nu in balbezit. Rzeczkowski begaat een overtreding. Simpson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Simpson kan niet meer verder spelen. Oćwieja komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Issel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 38%, Marudy 62%.
Fantasy Wisła - Marudy 2:1

48e minuut.
Pennacini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nurmivaara. Pennacini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Issel wilt de vrije trap nemen. Pennacini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Marudy 3:1

48e minuut.
Grande speelt de bal door. Daar is Cancellara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Issel onderschept slim de pass. Issel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Marudy 4:1

54e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski passt de bal zonder na te denken. Pennacini met een sublieme pass. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis speelt de bal door. Caruzzo probeert de bal aan de voet te houden. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel haalt uit met een fantastische trap. Bajski bokst de bal weg.

59e minuut.
Filisiński geeft de bal voor. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho passt de bal met de wreef. Issel rent richting de bal. Issel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Marudy 5:1

60e minuut.
Lokman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Käufl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzarski met een sublieme pass. de Souza rent richting de bal. de Souza geeft de bal voor. Issel maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šifalda komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Filisiński geeft een lange en hoge pass. Issel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caruzzo. Issel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Issel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Butrymski met een harde bal richting middenveld. Cancellara kopt de bal weg. Nurmivaara probeert de bal aan de voet te houden. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho met een sublieme pass. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Seder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šifalda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Issel kopt de bal weg. Issel rent richting de bal. Issel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja passt de bal met de wreef. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bajski met een harde bal richting middenveld. Marrentinho met een sublieme pass. Pennacini probeert naar een medespeler te passen. Issel rent richting de bal. Issel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Filisiński met een snelle inworp. Pro met een sublieme pass. Cancellara rent richting de bal. Filisiński onderschept slim de pass. Filisiński geeft de bal voor. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Marrentinho speelt de bal door. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza geeft een hoge lob. Issel is nu in balbezit. Issel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bajski bokst de bal weg.

87e minuut.
Marrentinho probeert de bal aan de voet te houden. Oćwieja rent richting de bal. Oćwieja met een sublieme pass. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 29%, Marudy 71%.
Fantasy Wisła - Marudy 5:1