Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Stary KS
tojeto Tactiek OFE
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten matig
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hegedušić de bal. Hegedušić geeft een lange en hoge pass. Almoshnino springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Knysak geeft de bal voor. Almoshnino controleert de bal met de borst. Mokrzycki is nu in balbezit. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Knysak passt de bal in één keer door. Falsoni rent richting de bal. Falsoni passt de bal zonder na te denken. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knysak met een snelle inworp. Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Falsoni met een sublieme pass. Hegedušić rent richting de bal. Hegedušić passt de bal zonder na te denken. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Stary KS 1:0

32e minuut.
Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni passt de bal met de wreef. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Stary KS 2:0

38e minuut.
Soria neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Szojka de bal. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Stary KS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 41%, Stary KS 59%.
FC Lena - Stary KS 3:0

61e minuut.
Falsoni met een sublieme pass. Guelfi is nu in balbezit. Mokrzycki maakt een afschuwelijke overtreding. Mokrzycki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurdić komt het veld opgelopen. Urro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Peresin rent richting de bal. Peresin geeft de bal voor. Urro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wichser rent richting de bal. Wichser geeft een hoge lob. Guelfi kopt de bal weg. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 45%, Stary KS 55%.
FC Lena - Stary KS 3:0