Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS FC Lena
OFE Tactiek tojeto
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trninic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda passt de bal met de wreef. Wilk speelt de bal door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... Valencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Hegedušić met een sublieme pass. Urro rent richting de bal. Urro speelt de bal door. Klungelig pakt Guelfi de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mokrzycki onderschept slim de pass. Urro onderschept slim de pass. Urro met een sublieme pass. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang bokst de bal weg.

19e minuut.
Knysak kopt de bal weg. Daar is Szustecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Urro rent richting de bal. Urro passt de bal in één keer door. Trninic speelt de bal door. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Urro probeert naar een medespeler te passen. Trninic is nu in balbezit. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Hegedušić geeft de bal voor. Guelfi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trninic is nu in balbezit. Trninic speelt de bal door. Urro speelt de bal door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 61%, FC Lena 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stary KS - FC Lena 0:0

50e minuut.
Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Urro is nu in balbezit. Urro passt de bal in één keer door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Inworp. Falsoni komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zajda probeert naar een medespeler te passen. Sobieniecki met een sublieme pass. Szustecki is nu in balbezit. Szustecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nam Phương rent richting de bal. Soria onderschept slim de pass. Soria met een sublieme pass. Wichser is nu in balbezit. Wichser geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guelfi is nu in balbezit. Szojka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guelfi raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Guelfi neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - FC Lena 0:1

88e minuut.
Szojka rent richting de bal. Hegedušić verovert de bal door een tackle van achteren. Hegedušić met een sublieme pass. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel. Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mokrzycki rent richting de bal. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - FC Lena 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 62%, FC Lena 38%.
Stary KS - FC Lena 0:2