Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walka Zabrze Ożarowskie Lwy
TORCIDA Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 53.4
good Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Kužna verovert de bal door een tackle van achteren. Kužna met een sublieme pass. Macas heeft problemen om de bal te vangen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Puljic geeft een hoge lob. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Gamarra rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loorits. Gamarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Da Silveira probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kužna rent richting de bal. Apeland onderschept slim de pass. Apeland passt de bal in één keer door. Daar is Arizanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Vujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kužna geeft een hoge lob. Klungelig pakt Loorits de bal. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... Carrier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Ożarowskie Lwy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 59%, Ożarowskie Lwy 41%.
Walka Zabrze - Ożarowskie Lwy 1:0

50e minuut.
Macas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lebrato met een snelle inworp. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arizanović is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Flaga zal de hoekschop nemen. Arizanović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Żywioł rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lebrato. Żywioł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lefter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Loorits speelt de bal door. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu passt de bal in één keer door. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walka Zabrze - Ożarowskie Lwy 1:1

67e minuut.
Morejón geeft een lange en hoge pass. Trifu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira geeft een hoge lob. Arizanović krijgt zijn hoofd ertegen. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arizanović is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Ożarowskie Lwy 1:2

70e minuut.
Klungelig pakt Lebrato de bal. Flaga is nu in balbezit. Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Vujević bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 58%, Ożarowskie Lwy 42%.
Walka Zabrze - Ożarowskie Lwy 1:2