Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Easy Excel Walka Zabrze
Normal Tactiek TORCIDA
39% Balbezit 61%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 38.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Lefter rent richting de bal. Lefter geeft een lange en hoge pass. Szuszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Żywioł met een sublieme pass. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Silini passt de bal met de wreef. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Comand is nu in balbezit. Comand met een sublieme pass. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:1

18e minuut.
Parpan is nu in balbezit. Comand verovert de bal door een tackle van achteren. Comand probeert naar een medespeler te passen. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Silini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsiewski passt de bal in één keer door. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł geeft de bal voor. Silini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:2

24e minuut.
Comand verovert de bal door een tackle van achteren. Comand passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:3

26e minuut.
Silini probeert de bal met de borst te controleren. Gąsiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini onderschept slim de pass. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Choina trapt de bal weg. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Choina speelt de bal door. Comand kopt de bal weg. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Choina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:4

30e minuut.
Gamarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een hoge lob. Choina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gąsiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:5

35e minuut.
Ławnicak kopt de bal weg. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł met een sublieme pass. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft de bal voor. Klungelig pakt Ławnicak de bal. Silini onderschept slim de pass. Silini schiet op doel. Choina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Comand zal de hoekschop nemen. Gamarra kopt de bal weg. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gąsiewski trapt de bal weg. Żywioł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Comand met een sublieme pass. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:6

41e minuut.
Roztoczek rent richting de bal. Silini onderschept slim de pass. Parpan rent richting de bal. Silini onderschept slim de pass. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czerembor rent richting de bal. Comand onderschept slim de pass. Comand passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 88%, Walka Zabrze 12%.
Easy Excel - Walka Zabrze 0:7

47e minuut.
Daar is Comand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal in één keer door. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Silini onderschept slim de pass. Silini passt de bal in één keer door. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand schiet op doel. Choina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Parpan is nu in balbezit. Comand onderschept slim de pass. Comand probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra onderschept slim de pass. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Choina trapt de bal weg. Comand kopt de bal weg. Silini probeert de bal aan de voet te houden. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Bersan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł passt de bal met de wreef. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Choina trapt de bal weg. Żywioł kopt de bal weg. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Comand rent richting de bal. Comand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:8

61e minuut.
Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Makowiecki de bal onder controle te krijgen. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gamarra passt de bal zonder na te denken. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter geeft een hoge lob. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:9

67e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gamarra zal de hoekschop nemen. Gąsiewski heeft problemen om de bal te vangen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:10

68e minuut.
Roztoczek passt de bal in één keer door. Szuszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Choina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:11

71e minuut.
Bersan probeert naar een medespeler te passen. Żywioł rent richting de bal. Żywioł passt de bal zonder na te denken. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Comand probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra geeft een hoge lob. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Choina trapt de bal weg. Żywioł kopt de bal weg. Daar is Ławnicak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Choina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:12

76e minuut.
Comand probeert naar een medespeler te passen. Gąsiewski is nu in balbezit. Silini onderschept slim de pass. Silini schiet op doel. Choina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:13

78e minuut.
Comand passt de bal met de wreef. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:14

80e minuut.
Lefter geeft een hoge lob. Ławnicak heeft problemen om de bal te vangen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:15

83e minuut.
Comand is nu in balbezit. Comand geeft de bal voor. Klungelig pakt Szuszkiewicz de bal. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:16

84e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Makowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Easy Excel - Walka Zabrze 0:17

90e minuut.
Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł is nu in balbezit. Żywioł geeft een hoge lob. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Easy Excel 87%, Walka Zabrze 13%.
Easy Excel - Walka Zabrze 0:17