Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła Zagaje Gdów
1taktyka Tactiek wiselka
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
46.2 gemiddelde waardering 52.4
average Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Gwiazdowski speelt de bal door. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gilardini geeft de bal voor. Çanakkale kopt de bal weg. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Saramet is nu in balbezit. Ochocki maakt een afschuwelijke overtreding. Saramet raakt geblesseerd tijdens het duel. Saramet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Issel rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stamatis zal de hoekschop nemen. Simpson probeert de bal met de borst te controleren. Simpson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Souza is nu in balbezit. de Souza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 51%, Zagaje Gdów 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fantasy Wisła - Zagaje Gdów 0:0

48e minuut.
Inworp. Shubitidze komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Marrentinho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murillo. Marrentinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Amsterdamski met een snel genomen vrije trap. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uvodić komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Lokman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pennacini is nu in balbezit. Melon maakt een afschuwelijke overtreding. Pennacini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šifalda komt het veld opgelopen. Melon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vernys komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Marrentinho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pennacini de bal. Pennacini passt de bal zonder na te denken. Issel is nu in balbezit. Issel draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pennacini passt de bal in één keer door. Issel rent richting de bal. Gwiazdowski met een sublieme pass. Saramet rent richting de bal. Saramet geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 47%, Zagaje Gdów 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fantasy Wisła - Zagaje Gdów 0:0