Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudy Elana 1968 Toruń
352 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 47.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


10e minuut.
Nurmivaara is nu in balbezit. Pinto Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salgado probeert naar een medespeler te passen. Weber geeft een hoge lob. Scheepers springt en kopt de bal. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uzarski met een snelle inworp. Grande geeft een hoge lob. Cancellara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellara haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Caruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers geeft een hoge lob. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scheepers rent richting de bal. Scheepers haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:1

30e minuut.
Scheepers rent richting de bal. Rzeczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scheepers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pinto Salgado neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:2

33e minuut.
Teschler rent richting de bal. Cancellara rent richting de bal. Cancellara passt de bal zonder na te denken. Sanz rent richting de bal. Sanz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Sanz heeft problemen om de bal te vangen. Grande rent richting de bal. Grande passt de bal in één keer door. Cancellara rent richting de bal. Cancellara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Weber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Scheepers krijgt zijn hoofd ertegen. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:3

41e minuut.
Grande met een sublieme pass. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal met de wreef. Cancellara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancellara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 52%, Elana 1968 Toruń 48%.
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:3

47e minuut.
Bíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíba geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:4

48e minuut.
Teschler met een sublieme pass. Pro met een sublieme pass. Caruzzo heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:5

59e minuut.
Uzarski probeert naar een medespeler te passen. Sanz is nu in balbezit. Grande rent richting de bal. Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Hajdari met een sublieme pass. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal zonder na te denken. Scheepers heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:6

75e minuut.
Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke geeft een lange en hoge pass. Scheepers rent richting de bal. Scheepers schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:7

89e minuut.
Weber passt de bal zonder na te denken. Pinto Salgado is nu in balbezit. Pinto Salgado probeert naar een medespeler te passen. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 60%, Elana 1968 Toruń 40%.
Marudy - Elana 1968 Toruń 0:7