Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ożarowskie Lwy FC Lena
4-3-3 Tactiek tojeto
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Falsoni passt de bal zonder na te denken. Loorits is nu in balbezit. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino schiet op doel. Carrier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - FC Lena 0:1

18e minuut.
Apeland speelt de bal door. Lebrato rent richting de bal. Lebrato geeft een lange en hoge pass. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Guzmán kopt de bal weg. Peresin heeft problemen om de bal te vangen. Flaga begaat een overtreding. Flaga krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Peresin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lebrato met een snelle inworp. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trifu speelt de bal door. Lebrato is nu in balbezit. Lebrato passt de bal met de wreef. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wichser onderschept slim de pass. Apeland onderschept slim de pass. Apeland passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ożarowskie Lwy - FC Lena 1:1

40e minuut.
Almoshnino met een sublieme pass. Peresin is nu in balbezit. Peresin geeft een lange en hoge pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Apeland met een sublieme pass. Flaga is nu in balbezit. Met opzet legt Peresin zijn tegenspeler op de grond. Peresin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 44%, FC Lena 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ożarowskie Lwy - FC Lena 1:1

46e minuut.
Guelfi met een sublieme pass. Klungelig pakt Almoshnino de bal. Arizanović begaat een overtreding. Arizanović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Apeland speelt de bal door. Trifu is nu in balbezit. Soria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soria krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Da Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silveira passt de bal zonder na te denken. Apeland is nu in balbezit. Apeland geeft de bal voor. Arizanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wichser geeft een lange en hoge pass. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira geeft een hoge lob. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Carrier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Trninic onderschept slim de pass. Trninic geeft een lange en hoge pass. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 41%, FC Lena 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ożarowskie Lwy - FC Lena 1:1