Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Walka Zabrze
OFE Tactiek TORCIDA
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten solid
solid Passen average
adequate Verdedigen solid


17e minuut.
Na een snelle pass probeert Comand de bal onder controle te krijgen. Morejón rent richting de bal. Morejón geeft een lange en hoge pass. Silini maakt een snoekduik en kopt de bal. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Walka Zabrze 0:1

18e minuut.
Kościelny geeft de bal voor. Żywioł rent richting de bal. Żywioł probeert naar een medespeler te passen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Morejón met de inworp. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Żywioł probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra passt de bal in één keer door. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Taborda speelt de bal door. Daar is Sobieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stary KS - Walka Zabrze 1:1

32e minuut.
Klungelig pakt Żywioł de bal. Żywioł passt de bal met de wreef. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Walka Zabrze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 62%, Walka Zabrze 38%.
Stary KS - Walka Zabrze 1:2

49e minuut.
Szojka is nu in balbezit. Szojka geeft de bal voor. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki geeft een hoge lob. Inworp. Żywioł met een snelle inworp. Gamarra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Macas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jabłczyński met een snel genomen vrije trap. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki geeft de bal voor. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stary KS - Walka Zabrze 2:2

79e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk begaat een overtreding. Wilk krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki geeft de bal voor. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 52%, Walka Zabrze 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stary KS - Walka Zabrze 2:2