Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walka Zabrze Stary KS
TORCIDA Tactiek OFE
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
48.6 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten excellent
weak Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Comand is nu in balbezit. Comand geeft een hoge lob. Saygın bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini onderschept slim de pass. Silini draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Szustecki de bal. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kužna geeft een lange en hoge pass. Szojka kopt de bal weg. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieniecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saygın de bal onder controle te krijgen. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Khánh Giang bokst de bal weg.

22e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Comand onderschept slim de pass. Comand passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Nam Phương de bal. Morejón maakt een afschuwelijke overtreding. Morejón krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nam Phương kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilk de bal. Wilk geeft een hoge lob. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta schiet op doel. Vujević bokst de bal weg. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Stary KS 0:1

31e minuut.
Zajda geeft de bal voor. Nam Phương is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morejón. Morejón krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Nam Phương kopt de bal weg. Inworp. Żywioł met een snelle inworp. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Stary KS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 56%, Stary KS 44%.
Walka Zabrze - Stary KS 0:2

50e minuut.
Comand heeft problemen om de bal te vangen. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda geeft de bal voor. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sobieniecki kopt de bal weg. Wilk geeft de bal voor. Kościelny kopt de bal weg. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Vujević bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Sobieniecki is nu in balbezit. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter maakt een afschuwelijke overtreding. Lefter krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Comand rent richting de bal. Lefter rent richting de bal. Lefter passt de bal zonder na te denken. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk passt de bal zonder na te denken. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Stary KS 0:3

80e minuut.
Zajda passt de bal zonder na te denken. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macas. Macas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kužna rent richting de bal. Kužna geeft een hoge lob. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini schiet op doel. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 45%, Stary KS 55%.
Walka Zabrze - Stary KS 0:3