Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Fantasy Wisła
442 Tactiek 1taktyka
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Scheepers speelt de bal door. Käufl rent richting de bal. Käufl speelt de bal door. Amsterdamski rent richting de bal. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 1:0

7e minuut.
de Souza passt de bal zonder na te denken. Pennacini heeft problemen om de bal te vangen. Pennacini passt de bal met de wreef. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pennacini speelt de bal door. Hajdari met een sublieme pass. Drummond probeert naar een medespeler te passen. Daar is Issel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Issel draait met de bal, schiet en ... Paal! Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 1:1

28e minuut.
Klungelig pakt Käufl de bal. Käufl speelt de bal door. Issel speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 1:2

32e minuut.
Käufl met een sublieme pass. Bíba is nu in balbezit. Bíba passt de bal in één keer door. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Amsterdamski geeft een hoge lob. Käufl heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers rent richting de bal. Scheepers schiet op doel. Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 2:2

45e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Daar is Issel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel verovert de bal door een tackle van achteren. Issel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 65%, Fantasy Wisła 35%.
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 2:3

53e minuut.
Amsterdamski heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers speelt de bal door. Filisiński speelt de bal door. Daar is Issel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Issel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Lokman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scheepers stond buitenspel. Šifalda komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Teschler verovert de bal door een tackle van achteren. Teschler passt de bal in één keer door. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers schiet op doel. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 3:3

69e minuut.
Lokman speelt de bal door. Hajdari rent richting de bal. Issel begaat een overtreding. Issel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kekezović is nu in balbezit. Lokman verovert de bal door een tackle van achteren. Lokman probeert naar een medespeler te passen. Pennacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 57%, Fantasy Wisła 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elana 1968 Toruń - Fantasy Wisła 3:3