Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła Elana 1968 Toruń
1taktyka Tactiek 442
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
44.9 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Pinto Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto Salgado passt de bal met de wreef. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel. Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Elana 1968 Toruń 0:1

9e minuut.
Marrentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Pennacini rent richting de bal. Pennacini probeert naar een medespeler te passen. Issel is nu in balbezit. Issel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatis geeft een hoge lob. Lokman speelt de bal door. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bíba kopt de bal weg. Jahodář is nu in balbezit. Saramet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jahodář is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pinto Salgado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Hajdari rent richting de bal. Pennacini verovert de bal door een tackle van achteren. Pennacini speelt de bal door. Klungelig pakt Simpson de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Issel is nu in balbezit. Pennacini is nu in balbezit. Issel rent richting de bal. Pennacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simpson probeert de bal met de borst te controleren. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Hajdari speelt de bal door. Marrentinho is nu in balbezit. Marrentinho speelt de bal door. Issel is nu in balbezit. Issel schiet op doel. Suassuna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 35%, Elana 1968 Toruń 65%.
Fantasy Wisła - Elana 1968 Toruń 0:1

62e minuut.
Hajdari probeert naar een medespeler te passen. Jahodář rent richting de bal. Filisiński kan de bal niet met de borst controleren. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář schiet op doel. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sürmeli probeert naar een medespeler te passen. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fantasy Wisła - Elana 1968 Toruń 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šifalda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Simpson de bal onder controle te krijgen. Hajdari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini onderschept slim de pass. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... Suassuna bokst de bal weg. Issel is nu in balbezit. Issel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Elana 1968 Toruń 2:1

77e minuut.
Hajdari geeft een lange en hoge pass. Jahodář rent richting de bal. Jahodář heeft problemen om de bal te vangen. Jahodář schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman heeft problemen om de bal te vangen. Lokman passt de bal zonder na te denken. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Šifalda geeft een lange en hoge pass. Lokman kopt de bal weg. Klungelig pakt Prisecari de bal. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 37%, Elana 1968 Toruń 63%.
Fantasy Wisła - Elana 1968 Toruń 2:1