Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów Marudy
wiselka Tactiek 352
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.7 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


11e minuut.
Nurmivaara passt de bal met de wreef. Grande is nu in balbezit. Grande probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Murillo passt de bal in één keer door. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta speelt de bal door. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Gilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Durec speelt de bal door. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale schiet op doel. Gilardini rent richting de bal. Gilardini schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Nurmivaara de bal onder controle te krijgen. Sanz rent richting de bal. Murillo met een sublieme pass. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 1:0

27e minuut.
Gilardini passt de bal in één keer door. Daar is Urdaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urdaneta geeft een hoge lob. Daar is Ochocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochocki schiet op doel. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Pro verovert de bal door een tackle van achteren. Pro probeert naar een medespeler te passen. Urdaneta probeert naar een medespeler te passen. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Urdaneta is nu in balbezit. Urdaneta passt de bal zonder na te denken. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 2:0

37e minuut.
Nurmivaara kopt de bal weg. Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande passt de bal met de wreef. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 3:0

40e minuut.
Seta geeft een hoge lob. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta probeert naar een medespeler te passen. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gilardini met een snelle inworp. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta geeft een hoge lob. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 21%, Marudy 79%.
Zagaje Gdów - Marudy 4:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shubitidze komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Uvodić komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Murillo probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale probeert naar een medespeler te passen. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap. Bajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 5:0

56e minuut.
Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo geeft een lange en hoge pass. Caruzzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uvodić is nu in balbezit. Uvodić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 6:0

59e minuut.
Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Uzarski rent richting de bal. Çanakkale rent richting de bal. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çanakkale met de inworp. Urdaneta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uvodić de bal. Uvodić haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Uvodić is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uvodić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shubitidze heeft problemen om de bal te vangen. Shubitidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Urdaneta kopt de bal weg. Nurmivaara rent richting de bal. Shubitidze onderschept slim de pass. Shubitidze schiet op doel. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 7:0

83e minuut.
Vernys met een sublieme pass. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta passt de bal in één keer door. Shubitidze rent richting de bal. Shubitidze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 8:0

89e minuut.
Manolikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolikas geeft een lange en hoge pass. Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Marudy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 25%, Marudy 75%.
Zagaje Gdów - Marudy 9:0