Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudy Zagaje Gdów
352 Tactiek wiselka
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 46.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Gilardini verovert de bal door een tackle van achteren. Gilardini passt de bal zonder na te denken. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:1

6e minuut.
Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Uvodić is nu in balbezit. Uvodić geeft een lange en hoge pass. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çanakkale draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:2

9e minuut.
Murillo geeft een lange en hoge pass. Caruzzo is nu in balbezit. Ochocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochocki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Melon speelt de bal door. Gilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardini speelt de bal door. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Murillo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ochocki de bal. Gilardini is nu in balbezit. Ochocki rent richting de bal. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Seta met de inworp. Uvodić rent richting de bal. Uvodić met een sublieme pass. Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Gilardini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cancellara rent richting de bal. Seta verovert de bal door een tackle van achteren. Seta speelt de bal door. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Gilardini speelt de bal door. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale speelt de bal door. Ochocki rent richting de bal. Ochocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uvodić rent richting de bal. Uvodić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:3

23e minuut.
Gilardini heeft problemen om de bal te vangen. Gilardini met een sublieme pass. Ochocki rent richting de bal. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale draait met de bal, schiet en ... Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:4

28e minuut.
Melon probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale passt de bal met de wreef. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale passt de bal met de wreef. Uvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 64%, Zagaje Gdów 36%.
Marudy - Zagaje Gdów 0:4

53e minuut.
Gilardini probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale met een sublieme pass. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:5

54e minuut.
Shubitidze komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale passt de bal met de wreef. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:6

58e minuut.
Guruli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vernys komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski onderschept slim de pass. Rzeczkowski met een sublieme pass. Guruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guruli passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Nurmivaara met een sublieme pass. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Shubitidze rent richting de bal. Shubitidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nurmivaara de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Seta met een sublieme pass. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale passt de bal zonder na te denken. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilardini met een sublieme pass. Çanakkale rent richting de bal. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Melon passt de bal met de wreef. Guruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guruli passt de bal met de wreef. Shubitidze heeft problemen om de bal te vangen. Shubitidze schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Shubitidze rent richting de bal. Pro begaat een overtreding. Shubitidze is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guruli onderschept slim de pass. Guruli probeert naar een medespeler te passen. Murillo speelt de bal door. Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze draait met de bal, schiet en ... Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:7

84e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Çanakkale verovert de bal door een tackle van achteren. Çanakkale geeft een lange en hoge pass. Guruli is nu in balbezit. Guruli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Zagaje Gdów 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 73%, Zagaje Gdów 27%.
Marudy - Zagaje Gdów 0:8