Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów Stary KS
wiselka Tactiek OFE
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Vernys kopt de bal weg. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale speelt de bal door. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gilardini met de inworp. Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta passt de bal in één keer door. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Zajda probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale is nu in balbezit. Taborda maakt een afschuwelijke overtreding. Taborda krijgt een gele kaart. Çanakkale raakt geblesseerd tijdens het duel. Urdaneta komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vernys probeert naar een medespeler te passen. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale passt de bal met de wreef. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta speelt de bal door. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Buitenspel voor Mendieta. Goede buitenspelval van de verdediging. Gwiazdowski neemt vlug de vrije trap. Urdaneta kopt de bal weg. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 36%, Stary KS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów - Stary KS 0:0

51e minuut.
Inworp. Uvodić komt het veld opgelopen. Shubitidze komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Uvodić speelt de bal door. Daar is Çanakkale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çanakkale met een sublieme pass. Shubitidze rent richting de bal. Shubitidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Urdaneta speelt de bal door. Çanakkale rent richting de bal. Taborda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Taborda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 48%, Stary KS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów - Stary KS 0:0