Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Zagaje Gdów
OFE Tactiek wiselka
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Sobieniecki rent richting de bal. Urdaneta verovert de bal door een tackle van achteren. Urdaneta speelt de bal door. Ochocki rent richting de bal. Ochocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale is nu in balbezit. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gilardini is nu in balbezit. Gilardini passt de bal zonder na te denken. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gilardini passt de bal zonder na te denken. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale passt de bal met de wreef. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zajda met een snelle inworp. Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft de bal voor. Mendieta springt en kopt de bal. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Saygın probeert naar een medespeler te passen. Zajda kan de bal niet met de borst controleren. Zajda speelt de bal door. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki schiet op doel. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 57%, Zagaje Gdów 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stary KS - Zagaje Gdów 0:0

46e minuut.
Urdaneta met een sublieme pass. Çanakkale heeft problemen om de bal te vangen. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo onderschept slim de pass. Murillo geeft de bal voor. Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochocki rent richting de bal. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Zagaje Gdów 0:1

47e minuut.
Nam Phương probeert naar een medespeler te passen. Mendieta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urdaneta. Urdaneta krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ochocki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shubitidze komt het veld opgelopen. Zajda neemt vlug de vrije trap. Melon rent richting de bal. Nam Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Nam Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương passt de bal met de wreef. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stary KS - Zagaje Gdów 1:1

65e minuut.
Guruli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Seta heeft problemen om de bal te vangen. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een hoge lob. Mendieta krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Urdaneta speelt de bal door. Çanakkale is nu in balbezit. Szojka maakt een afschuwelijke overtreding. Szojka krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Klungelig pakt Nam Phương de bal. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieniecki geeft een hoge lob. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Melon onderschept slim de pass. Nam Phương speelt de bal door. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Zagaje Gdów 2:1

83e minuut.
Seta passt de bal zonder na te denken. Guruli heeft problemen om de bal te vangen. Guruli passt de bal in één keer door. Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 44%, Zagaje Gdów 56%.
Stary KS - Zagaje Gdów 2:1