Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Ożarowskie Lwy
442 Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Drummond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Flaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Ożarowskie Lwy 0:1

8e minuut.
Lebrato met de inworp. Flaga rent richting de bal. Kekezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga verovert de bal door een tackle van achteren. Flaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lebrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrato met een sublieme pass. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft een hoge lob. Arizanović heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Ożarowskie Lwy 0:2

25e minuut.
Da Silveira passt de bal zonder na te denken. Guzmán speelt de bal door. Flaga speelt de bal door. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hajdari rent richting de bal. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal met de wreef. Daar is Arizanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán met een sublieme pass. Apeland probeert naar een medespeler te passen. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 81%, Ożarowskie Lwy 19%.
Elana 1968 Toruń - Ożarowskie Lwy 0:2

46e minuut.
Flaga is nu in balbezit. Flaga passt de bal zonder na te denken. Apeland met een sublieme pass. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Da Silveira kopt de bal weg. Lebrato geeft een lange en hoge pass. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Drummond geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lebrato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lebrato speelt de bal door. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Arizanović de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Flaga onderschept slim de pass. Flaga schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flaga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Ożarowskie Lwy 0:3

78e minuut.
Da Silveira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Snouck komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Lebrato met een snelle inworp. Flaga rent richting de bal. Kekezović maakt een afschuwelijke overtreding. Kekezović krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weber met een snelle inworp. Pinto Salgado geeft de bal voor. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bíba rent richting de bal. Bíba draait met de bal, schiet en ... Scheepers springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 63%, Ożarowskie Lwy 37%.
Elana 1968 Toruń - Ożarowskie Lwy 0:3