Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła FC Lena
1taktyka Tactiek tojeto
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.2 gemiddelde waardering 55.2
adequate Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Simpson zijn tegenspeler op de grond. Simpson krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Knysak geeft een hoge lob. Almoshnino kopt de bal weg. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 0:1

26e minuut.
Knysak rent richting de bal. Knysak geeft een hoge lob. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 0:2

34e minuut.
Simpson rent richting de bal. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson onderschept slim de pass. Simpson schiet op doel. Valencia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 53%, FC Lena 47%.
Fantasy Wisła - FC Lena 1:2

47e minuut.
Filisiński is nu in balbezit. Falsoni is nu in balbezit. Falsoni probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:3

51e minuut.
de Souza passt de bal zonder na te denken. Pennacini is nu in balbezit. Pennacini met een sublieme pass. Issel rent richting de bal. Issel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peresin rent richting de bal. Peresin geeft een lange en hoge pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli bokst de bal weg. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:4

55e minuut.
Filisiński heeft problemen om de bal te vangen. Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić met een sublieme pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:5

57e minuut.
Knysak is nu in balbezit. Knysak passt de bal in één keer door. Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni schiet op doel. Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:6

60e minuut.
Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić speelt de bal door. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:7

61e minuut.
Lokman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Knysak bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak geeft een hoge lob. Käufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurdić komt het veld opgelopen. Urro komt het veld opgelopen. Šifalda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Issel is nu in balbezit. Issel met een sublieme pass. Almoshnino rent richting de bal. Urro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kurdić met een sublieme pass. Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Urro rent richting de bal. Guelfi rent richting de bal. Guelfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurdić zal de hoekschop nemen. Guelfi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - FC Lena 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 57%, FC Lena 43%.
Fantasy Wisła - FC Lena 1:8