Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudy Walka Zabrze
352 Tactiek TORCIDA
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 42.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Pro passt de bal zonder na te denken. Caruzzo is nu in balbezit. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:1

5e minuut.
Stoilov passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Stoilov geeft de bal voor. Uzarski is nu in balbezit. Macas probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Tătaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Silini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajski met een harde bal richting middenveld. Bình Ðạt kopt de bal weg. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón geeft een lange en hoge pass. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:2

20e minuut.
Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:3

21e minuut.
Cancellara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Stoilov speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:4

35e minuut.
Stoilov verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:5

40e minuut.
Piecuch is nu in balbezit. Piecuch passt de bal zonder na te denken. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:6

45e minuut.
Morejón geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarnawski de bal. Tarnawski passt de bal in één keer door. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 72%, Walka Zabrze 28%.
Marudy - Walka Zabrze 0:6

47e minuut.
Tarnawski heeft problemen om de bal te vangen. Tarnawski speelt de bal door. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:7

52e minuut.
Stoilov passt de bal in één keer door. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rzeczkowski zijn tegenspeler op de grond. Rzeczkowski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cancellara kopt de bal weg. Macas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macas geeft een hoge lob. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Stoilov is nu in balbezit. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bình Ðạt is nu in balbezit. Cancellara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt maakt een afschuwelijke overtreding. Cancellara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cancellara kan niet meer verder spelen. Seder komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sanz kopt de bal weg. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecuch passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski bokst de bal weg.

67e minuut.
Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Stoilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoilov passt de bal zonder na te denken. Daar is Silini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini draait met de bal, schiet en ... Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Grande speelt de bal door. Bersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bersan passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski geeft de bal voor. Stoilov rent richting de bal. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Daar is Kościelny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kościelny met een sublieme pass. Piecuch probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Bình Ðạt passt de bal met de wreef. Rzeczkowski geeft de bal voor. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Walka Zabrze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 66%, Walka Zabrze 34%.
Marudy - Walka Zabrze 0:8