Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walka Zabrze Marudy
TORCIDA Tactiek 352
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 42.3
very good Schieten good
weak Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Pro probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez rent richting de bal. Comand rent richting de bal. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Grande rent richting de bal. Grande probeert naar een medespeler te passen. Uzarski is nu in balbezit. Uzarski geeft een lange en hoge pass. Cancellara bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lefter probeert naar een medespeler te passen. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Żywioł passt de bal in één keer door. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 1:0

20e minuut.
Żywioł met een sublieme pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Butrymski verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez rent richting de bal. Ramírez passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lefter passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 2:0

30e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 3:0

40e minuut.
Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rzeczkowski de bal. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 4:0

42e minuut.
Kościelny geeft een lange en hoge pass. Lefter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanz rent richting de bal. Sanz schiet op doel. Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morejón trapt de bal weg. Comand kopt de bal weg. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Silini probeert de bal met de borst te controleren. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 31%, Marudy 69%.
Walka Zabrze - Marudy 4:0

46e minuut.
Grande probeert naar een medespeler te passen. Sanz rent richting de bal. Sanz passt de bal zonder na te denken. Cancellara rent richting de bal. Cancellara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski onderschept slim de pass. Butrymski geeft een lange en hoge pass. Cancellara rent richting de bal. Cancellara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Caruzzo is nu in balbezit. Comand is nu in balbezit. Comand geeft een hoge lob. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kościelny geeft de bal voor. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurmivaara probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Morejón geeft een lange en hoge pass. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 5:0

60e minuut.
Silini rent richting de bal. Rzeczkowski is nu in balbezit. Silini onderschept slim de pass. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 6:0

61e minuut.
Cancellara speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Comand is nu in balbezit. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tătaru neemt de hoekschop. Kužna kan de bal niet met de borst controleren. Cancellara rent richting de bal. Cancellara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand met een sublieme pass. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra is nu in balbezit. Gamarra geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grande is nu in balbezit. Macas verovert de bal door een tackle van achteren. Macas passt de bal zonder na te denken. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajski probeert naar een medespeler te passen. Kužna kopt de bal weg. Ramírez rent richting de bal. Ramírez schiet op doel. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Marudy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 33%, Marudy 67%.
Walka Zabrze - Marudy 7:0