Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ożarowskie Lwy Zagaje Gdów
4-3-3 Tactiek wiselka
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
54.1 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


1e minuut.
Daar is Vernys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flaga rent richting de bal. Vernys begaat een overtreding. Vernys krijgt een gele kaart. Flaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Lebrato met een snel genomen vrije trap. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ... Paal!

3e minuut.
Apeland rent richting de bal. Apeland passt de bal zonder na te denken. Trifu rent richting de bal. Trifu draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Zagaje Gdów 1:0

15e minuut.
Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trifu met een snelle inworp. Manolikas is nu in balbezit. Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Lebrato is nu in balbezit. Lebrato geeft een hoge lob. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Puljic met de inworp. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masztalski. Masztalski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Urdaneta rent richting de bal. Urdaneta geeft een lange en hoge pass. Daar is Loorits, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ożarowskie Lwy - Zagaje Gdów 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 38%, Zagaje Gdów 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ożarowskie Lwy - Zagaje Gdów 1:1

49e minuut.
Ochocki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Guruli komt het veld opgelopen. Shubitidze komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Seta onderschept slim de pass. Seta geeft de bal voor. Apeland bereikt de bal nog maar net als eerste. Apeland draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Masztalski rent richting de bal. Arizanović onderschept slim de pass. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar verovert de bal door een tackle van achteren. Guruli is nu in balbezit. Guruli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Zagaje Gdów 1:2

79e minuut.
Manolikas probeert naar een medespeler te passen. Snouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Snouck geeft een hoge lob. Trifu rent richting de bal. Trifu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Trifu de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trifu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale draait met de bal, schiet en ... Guruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guruli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Carrier met een harde bal richting middenveld. Urdaneta is nu in balbezit. Urdaneta passt de bal met de wreef. Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trifu met een sublieme pass. Guzmán met een sublieme pass. Lebrato is nu in balbezit. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 39%, Zagaje Gdów 61%.
Ożarowskie Lwy - Zagaje Gdów 1:2