Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Elana 1968 Toruń
OFE Tactiek 442
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Drummond onderschept slim de pass. Drummond met een sublieme pass. Klungelig pakt Kekezović de bal. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna bokst de bal weg.

5e minuut.
Prisecari verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 1:0

10e minuut.
Zajda probeert naar een medespeler te passen. Wilk met een sublieme pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương schiet op doel. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 2:0

13e minuut.
Kekezović is nu in balbezit. Szustecki verovert de bal door een tackle van achteren. Szustecki met een sublieme pass. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Wilk onderschept slim de pass. Wilk met een sublieme pass. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương schiet op doel. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 3:0

16e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 4:0

22e minuut.
Wilk met een snelle inworp. Weber rent richting de bal. Zajda verovert de bal door een tackle van achteren. Zajda geeft een hoge lob. Mendieta maakt een snoekduik en kopt de bal. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Hamikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamikyan passt de bal met de wreef. Zajda probeert de bal aan de voet te houden. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Szustecki heeft problemen om de bal te vangen. Szustecki met een sublieme pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 5:0

38e minuut.
Drummond onderschept slim de pass. Szustecki is nu in balbezit. Szustecki passt de bal zonder na te denken. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 6:0

43e minuut.
Szojka probeert naar een medespeler te passen. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki passt de bal zonder na te denken. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nam Phương is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 46%, Elana 1968 Toruń 54%.
Stary KS - Elana 1968 Toruń 6:0

48e minuut.
Sobieniecki speelt de bal door. Szustecki is nu in balbezit. Szustecki passt de bal met de wreef. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een lange en hoge pass. Jahodář kopt de bal weg. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zajda rent richting de bal. Zajda probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 7:0

70e minuut.
Kekezović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szojka rent richting de bal. Szojka speelt de bal door. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sobieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Sobieniecki met een sublieme pass. Nam Phương speelt de bal door. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta schiet op doel. Suassuna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Elana 1968 Toruń 8:0

77e minuut.
Hajdari passt de bal met de wreef. Weber rent richting de bal. Weber geeft een hoge lob. Jahodář rent richting de bal. Jahodář schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 41%, Elana 1968 Toruń 59%.
Stary KS - Elana 1968 Toruń 8:0