Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Stary KS
442 Tactiek OFE
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář passt de bal zonder na te denken. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers rent richting de bal. Scheepers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pinto Salgado met een sublieme pass. Saygın heeft problemen om de bal te vangen. Saygın met een sublieme pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Teschler is nu in balbezit. Wilk onderschept slim de pass. Wilk met een sublieme pass. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Teschler passt de bal met de wreef. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki geeft een lange en hoge pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:1

16e minuut.
Sobieniecki probeert naar een medespeler te passen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta speelt de bal door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szustecki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prisecari de bal onder controle te krijgen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Khánh Giang speelt de bal door. Sobieniecki kopt de bal weg. Prisecari heeft problemen om de bal te vangen. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk speelt de bal door. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Saygın geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nam Phương de bal onder controle te krijgen. Wilk rent richting de bal. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hajdari heeft problemen om de bal te vangen. Hajdari geeft de bal voor. Szojka met een sublieme pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sobieniecki geeft een lange en hoge pass. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Klungelig pakt Prisecari de bal. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương passt de bal in één keer door. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bíba geeft de bal voor. Wilk met een sublieme pass. Nam Phương heeft problemen om de bal te vangen. Nam Phương schiet op doel. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 60%, Stary KS 40%.
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:2

46e minuut.
Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scheepers. Nam Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Zajda met een snel genomen vrije trap. Mendieta krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:3

51e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Mendieta passt de bal in één keer door. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương schiet op doel. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:4

52e minuut.
Mendieta is nu in balbezit. Mendieta geeft een hoge lob. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Nam Phương met een sublieme pass. Mendieta rent richting de bal. Drummond legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendieta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mendieta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:5

85e minuut.
Mendieta rent richting de bal. Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendieta speelt de bal door. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prisecari is nu in balbezit. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta speelt de bal door. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 64%, Stary KS 36%.
Elana 1968 Toruń - Stary KS 0:5