Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walka Zabrze Fantasy Wisła
TORCIDA Tactiek 1taktyka
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
48.4 gemiddelde waardering 47.4
goed Schieten redelijk
zwak Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Lefter rent richting de bal. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel verovert de bal door een tackle van achteren. Issel schiet op doel. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Morejón geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Souza met een snelle inworp. Pennacini rent richting de bal. Pennacini geeft een hoge lob. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kościelny onderschept slim de pass. Lefter rent richting de bal. Lefter passt de bal in één keer door. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lefter probeert de bal met de borst te controleren. Issel is nu in balbezit. Lefter begaat een overtreding. Issel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Issel kan niet meer verder spelen. Oćwieja komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho maakt een afschuwelijke overtreding. Marrentinho krijgt een gele kaart. Gamarra raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stoilov met een snel genomen vrije trap. Käufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez maakt een afschuwelijke overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 65%, Fantasy Wisła 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walka Zabrze - Fantasy Wisła 0:0

61e minuut.
Oćwieja passt de bal in één keer door. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis passt de bal in één keer door. Marrentinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrentinho geeft een lange en hoge pass. Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simpson is nu in balbezit. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Fantasy Wisła 0:1

62e minuut.
Lokman komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šifalda komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Saramet bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet geeft de bal voor. Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman geeft een hoge lob. Vujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Filisiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet is nu in balbezit. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Walka Zabrze - Fantasy Wisła 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 49%, Fantasy Wisła 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Walka Zabrze - Fantasy Wisła 1:1