Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Marudy
tojeto Tactiek 352
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 40.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Falsoni met een sublieme pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Trninic speelt de bal door. Falsoni is nu in balbezit. Falsoni passt de bal met de wreef. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 1:0

10e minuut.
Pro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi speelt de bal door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Falsoni passt de bal zonder na te denken. Hegedušić rent richting de bal. Hegedušić passt de bal zonder na te denken. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 2:0

20e minuut.
Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni passt de bal in één keer door. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 3:0

22e minuut.
Trninic rent richting de bal. Trninic geeft een lange en hoge pass. Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Knysak met een snelle inworp. Trninic rent richting de bal. Trninic passt de bal met de wreef. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Bajski bokst de bal weg.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegedušić met een snelle inworp. Falsoni met een sublieme pass. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Hegedušić de bal. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 4:0

32e minuut.
Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guelfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trninic met een snelle inworp. Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni geeft de bal voor. Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Guelfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 5:0

36e minuut.
Falsoni rent richting de bal. Pro onderschept slim de pass. Almoshnino is nu in balbezit. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Knysak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hegedušić de bal. Hegedušić speelt de bal door. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić verovert de bal door een tackle van achteren. Hegedušić met een sublieme pass. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 23%, Marudy 77%.
FC Lena - Marudy 5:0

47e minuut.
Falsoni passt de bal met de wreef. Guelfi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzeczkowski. Rzeczkowski krijgt een gele kaart. Guelfi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knysak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Almoshnino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cancellara stond buitenspel. Soria maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guelfi kopt de bal weg. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Fąk geeft de bal voor. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Butrymski geeft de bal voor. Wichser bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cancellara zijn tegenspeler op de grond. Cancellara krijgt een gele kaart. Wichser roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wichser kan niet meer verder spelen. Tezalmaz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Rzeczkowski rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 6:0

61e minuut.
Grande passt de bal met de wreef. Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić met een sublieme pass. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 7:0

63e minuut.
Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Peresin kopt de bal weg. Falsoni met een sublieme pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 8:0

67e minuut.
Trninic met de inworp. Falsoni rent richting de bal. Falsoni passt de bal in één keer door. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 9:0

69e minuut.
Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Fąk geeft een hoge lob. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 10:0

71e minuut.
Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi onderschept slim de pass. Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 11:0

80e minuut.
Trninic verovert de bal door een tackle van achteren. Trninic met een sublieme pass. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nurmivaara is nu in balbezit. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino passt de bal in één keer door. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 12:0

84e minuut.
Cancellara is nu in balbezit. Tezalmaz onderschept slim de pass. Tezalmaz geeft een hoge lob. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 13:0

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Uzarski de bal onder controle te krijgen. Grande speelt de bal door. Knysak probeert naar een medespeler te passen. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel. Bajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Falsoni is nu in balbezit. Falsoni geeft de bal voor. Butrymski kopt de bal weg. Hegedušić is nu in balbezit. Hegedušić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Daar is Caruzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal in één keer door. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trninic neemt de hoekschop. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Marudy 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 17%, Marudy 83%.
FC Lena - Marudy 14:0