Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów FC Lena
wiselka Tactiek tojeto
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
51.8 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Manolikas geeft een hoge lob. Tezalmaz kopt de bal weg. Daar is Durec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Falsoni is nu in balbezit. Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal zonder na te denken. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 49%, FC Lena 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów - FC Lena 0:0

47e minuut.
Knysak passt de bal met de wreef. Tezalmaz geeft de bal voor. Falsoni kopt de bal weg. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Murillo is nu in balbezit. Murillo probeert naar een medespeler te passen. Uvodić rent richting de bal. Ochocki rent richting de bal. Ochocki schiet op doel. Valencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çanakkale rent richting de bal. Çanakkale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guruli komt het veld opgelopen. Shubitidze komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Urdaneta rent richting de bal. Peresin onderschept slim de pass. Peresin geeft een lange en hoge pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Tezalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Tezalmaz geeft de bal voor. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Guelfi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Urro komt het veld opgelopen. Manolikas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski bokst de bal weg.

69e minuut.
Soria geeft een hoge lob. Hegedušić is nu in balbezit. Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel. Gwiazdowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Seta de bal. Hegedušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić met een sublieme pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Lena 0:1

88e minuut.
Hegedušić is nu in balbezit. Hegedušić geeft een lange en hoge pass. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Lena 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 61%, FC Lena 39%.
Zagaje Gdów - FC Lena 0:2