Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Zagaje Gdów
tojeto Tactiek wiselka
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 54.2
solid Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Çanakkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urdaneta is nu in balbezit. Urdaneta passt de bal met de wreef. Ochocki rent richting de bal. Ochocki draait met de bal, schiet en ... Valencia bokst de bal weg.

3e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale passt de bal zonder na te denken. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Masztalski verovert de bal door een tackle van achteren. Masztalski geeft een hoge lob. Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki onderschept slim de pass. Ochocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Murillo verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo passt de bal zonder na te denken. Gilardini is nu in balbezit. Gilardini speelt de bal door. Knysak onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 63%, Zagaje Gdów 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lena - Zagaje Gdów 0:0

48e minuut.
Doeltrap. Uvodić komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shubitidze komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hegedušić is nu in balbezit. Hegedušić geeft een hoge lob. Melon rent richting de bal. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Urro heeft problemen om de bal te vangen. Masztalski is nu in balbezit. Urro onderschept slim de pass. Urro haalt uit met een fantastische trap. Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 48%, Zagaje Gdów 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lena - Zagaje Gdów 0:0