Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń Walka Zabrze
442 Tactiek TORCIDA
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 49.4
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Gamarra rent richting de bal. Gamarra passt de bal met de wreef. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Gamarra met een sublieme pass. Jahodář is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piecuch. Piecuch krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kościelny geeft de bal voor. Bíba is nu in balbezit. Bình Ðạt begaat een overtreding. Bíba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bíba kan niet meer verder spelen. Reggiardo komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Żywioł met een sublieme pass. Hajdari rent richting de bal. Gamarra rent richting de bal. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Suassuna bokst de bal weg.

37e minuut.
Kužna met een sublieme pass. Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Kekezović probeert naar een medespeler te passen. Suassuna is nu in balbezit. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Walka Zabrze 0:1

41e minuut.
Reggiardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kekezović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bình Ðạt. Bình Ðạt krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Lefter is nu in balbezit. Pinto Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto Salgado geeft een lange en hoge pass. Scheepers rent richting de bal. Scheepers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hajdari passt de bal in één keer door. Kościelny is nu in balbezit. Kościelny geeft de bal voor. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 50%, Walka Zabrze 50%.
Elana 1968 Toruń - Walka Zabrze 0:1

49e minuut.
Kekezović geeft een lange en hoge pass. Macas heeft problemen om de bal te vangen. Jahodář is nu in balbezit. Jahodář schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elana 1968 Toruń - Walka Zabrze 1:1

54e minuut.
Gamarra speelt de bal door. Lefter rent richting de bal. Lefter speelt de bal door. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Piecuch passt de bal met de wreef. Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt passt de bal in één keer door. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Żywioł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Weber is nu in balbezit. Weber passt de bal met de wreef. Scheepers rent richting de bal. Scheepers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywioł speelt de bal door. Drummond rent richting de bal. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Reggiardo is nu in balbezit. Reggiardo geeft de bal voor. Scheepers heeft problemen om de bal te vangen. Scheepers haalt uit met een fantastische trap. Vujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Żywioł passt de bal zonder na te denken. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap. Suassuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - Walka Zabrze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 57%, Walka Zabrze 43%.
Elana 1968 Toruń - Walka Zabrze 1:2