Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.115 [del]
  • Stadion: ADOLF Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14474
Walka Zabrze Elana 1968 Toruń
TORCIDA Tactiek 442
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 47.5
very good Schieten solid
weak Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Żywioł rent richting de bal. Jahodář verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón geeft de bal voor. Silini springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hajdari probeert naar een medespeler te passen. Comand bereikt de bal nog maar net als eerste. Comand probeert naar een medespeler te passen. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Elana 1968 Toruń 1:0

21e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Kekezović onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Żywioł. Żywioł krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Weber onderschept slim de pass. Weber met een sublieme pass. Daar is Macas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scheepers verovert de bal door een tackle van achteren. Scheepers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 38%, Elana 1968 Toruń 62%.
Walka Zabrze - Elana 1968 Toruń 1:0

63e minuut.
Daar is Macas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macas geeft de bal voor. Pinto Salgado probeert de bal aan de voet te houden. Ramírez rent richting de bal. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Elana 1968 Toruń 2:0

65e minuut.
Lefter speelt de bal door. Comand probeert naar een medespeler te passen. Prisecari rent richting de bal. Silini onderschept slim de pass. Silini schiet op doel. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hajdari probeert naar een medespeler te passen. Comand met een sublieme pass. Prisecari is nu in balbezit. Silini onderschept slim de pass. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gamarra is nu in balbezit. Gamarra haalt uit met een fantastische trap. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Comand passt de bal met de wreef. Lefter is nu in balbezit. Lefter passt de bal met de wreef. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Elana 1968 Toruń 3:0

82e minuut.
Żywioł is nu in balbezit. Kekezović begaat een overtreding. Żywioł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żywioł zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prisecari is nu in balbezit. Silini onderschept slim de pass. Silini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drummond de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Doeltrap. Suassuna met een harde bal richting middenveld. Lefter kopt de bal weg. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 31%, Elana 1968 Toruń 69%.
Walka Zabrze - Elana 1968 Toruń 3:0