Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantasy Wisła Stary KS
1taktyka Tactiek OFE
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương passt de bal met de wreef. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Marrentinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marrentinho probeert naar een medespeler te passen. Oćwieja is nu in balbezit. Oćwieja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Stamatis rent richting de bal. Stamatis speelt de bal door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Stary KS 1:0

25e minuut.
Sobieniecki onderschept slim de pass. Amsterdamski is nu in balbezit. Sobieniecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sobieniecki krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mendieta heeft problemen om de bal te vangen. Käufl rent richting de bal. Mendieta verovert de bal door een tackle van achteren. Mendieta schiet op doel. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fantasy Wisła - Stary KS 1:1

39e minuut.
Stamatis geeft de bal voor. Saygın probeert de bal met de borst te controleren. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Saygın onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Stamatis probeert de bal met de borst te controleren. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja geeft de bal voor. Saygın probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pennacini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennacini speelt de bal door. Mokrzycki met een sublieme pass. Simpson rent richting de bal. Simpson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saramet onderschept slim de pass. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Stary KS 1:2

45e minuut.
Simpson rent richting de bal. Szojka begaat een overtreding. Simpson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marrentinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis passt de bal met de wreef. Hamikyan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 48%, Stary KS 52%.
Fantasy Wisła - Stary KS 1:2

47e minuut.
Hamikyan probeert naar een medespeler te passen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk speelt de bal door. Nam Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Phương schiet op doel. Paal!

54e minuut.
Daar is Marrentinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieniecki passt de bal in één keer door. Wilk is nu in balbezit. Wilk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza rent richting de bal. Szojka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szojka naar de kleedkamers voor een vroege douche. de Souza raakt geblesseerd tijdens het duel. Lokman komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Mokrzycki geeft de bal voor. Käufl is nu in balbezit. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantasy Wisła - Stary KS 1:3

67e minuut.
Käufl verovert de bal door een tackle van achteren. Käufl probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Oćwieja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zajda. Oćwieja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šifalda komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Oćwieja neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lokman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokman passt de bal in één keer door. Hamikyan heeft problemen om de bal te vangen. Oćwieja onderschept slim de pass. Oćwieja draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Filisiński met een sublieme pass. de Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza passt de bal met de wreef. Simpson is nu in balbezit. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lokman rent richting de bal. Lokman passt de bal met de wreef. Hamikyan onderschept slim de pass. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson schiet op doel. Khánh Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Daar is Pennacini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennacini met een sublieme pass. de Souza probeert naar een medespeler te passen. Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met de inworp. Saramet rent richting de bal. Nam Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantasy Wisła 39%, Stary KS 61%.
Fantasy Wisła - Stary KS 1:3