Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stary KS Fantasy Wisła
OFE Tactiek 1taktyka
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 44.6
excellent Schieten average
very good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Khánh Giang trapt de bal weg. Wilk kopt de bal weg. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 1:0

15e minuut.
Wilk passt de bal in één keer door. Saramet is nu in balbezit. Saramet geeft een lange en hoge pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nam Phương is nu in balbezit. Filisiński rent richting de bal. Nam Phương onderschept slim de pass. Nam Phương draait met de bal, schiet en ... Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 2:0

19e minuut.
Valente rent richting de bal. Mendieta rent richting de bal. Mendieta passt de bal in één keer door. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hamikyan passt de bal in één keer door. Sobieniecki heeft problemen om de bal te vangen. Marrentinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marrentinho krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Mendieta is nu in balbezit. Nam Phương is nu in balbezit. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 3:0

28e minuut.
Nam Phương onderschept slim de pass. Wilk rent richting de bal. Wilk geeft een hoge lob. Mendieta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 4:0

31e minuut.
Saygın speelt de bal door. Mendieta is nu in balbezit. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli bokst de bal weg. Sobieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieniecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 5:0

38e minuut.
Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saramet is nu in balbezit. Nam Phương tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nam Phương krijgt een gele kaart.

40e minuut.
de Souza passt de bal met de wreef. Sobieniecki rent richting de bal. Sobieniecki met een sublieme pass. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Hamikyan kopt de bal weg. Szustecki heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta rent richting de bal. Mendieta draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 43%, Fantasy Wisła 57%.
Stary KS - Fantasy Wisła 6:0

51e minuut.
Hamikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Filisiński geeft een hoge lob. Daar is Pennacini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pennacini speelt de bal door. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Lokman komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Wilk is nu in balbezit. Wilk geeft de bal voor. Valente heeft problemen om de bal te vangen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stary KS - Fantasy Wisła 7:0

65e minuut.
Šifalda komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sobieniecki met een sublieme pass. Mendieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amsterdamski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lokman met een snelle inworp. Issel met een sublieme pass. Simpson rent richting de bal. Simpson schiet op doel. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szustecki met een snelle inworp. Zajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda geeft een hoge lob. Nam Phương is nu in balbezit. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stary KS 63%, Fantasy Wisła 37%.
Stary KS - Fantasy Wisła 7:0