Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marudy Ożarowskie Lwy
352 Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 53.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


16e minuut.
Caruzzo is nu in balbezit. Flaga onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzeczkowski. Flaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lebrato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Caruzzo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flaga met de inworp. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:1

21e minuut.
Apeland probeert naar een medespeler te passen. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trifu neemt de hoekschop. Arizanović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Nurmivaara geeft een lange en hoge pass. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apeland schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Apeland krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:2

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajski met een harde bal richting middenveld. Apeland kopt de bal weg. Trifu kan de bal niet met de borst controleren. Trifu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Grande heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guzmán. Guzmán krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Uzarski geeft een lange en hoge pass. Tătaru rent richting de bal. Puljic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puljic krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Flaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caruzzo. Flaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lebrato zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arizanović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 78%, Ożarowskie Lwy 22%.
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:2

48e minuut.
Grande bereikt de bal nog maar net als eerste. Grande probeert naar een medespeler te passen. Lebrato rent richting de bal. Lebrato geeft een hoge lob. Arizanović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Flaga is nu in balbezit. Flaga passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:3

51e minuut.
Pro geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grande de bal onder controle te krijgen. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel. Bajski bokst de bal weg.

52e minuut.
Bajski probeert naar een medespeler te passen. Lebrato rent richting de bal. Lebrato speelt de bal door. Flaga rent richting de bal. Flaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lebrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebrato geeft een hoge lob. Rzeczkowski kan de bal niet met de borst controleren. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lebrato verovert de bal door een tackle van achteren. Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:4

60e minuut.
Bajski met een harde bal richting middenveld. Apeland kopt de bal weg. Klungelig pakt Butrymski de bal. Trifu rent richting de bal. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butrymski heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:5

64e minuut.
Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silveira speelt de bal door. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Nurmivaara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apeland rent richting de bal. Apeland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trifu de bal. Trifu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Caruzzo geeft een hoge lob. Flaga probeert de bal aan de voet te houden. Cancellara kopt de bal weg. Klungelig pakt Apeland de bal. Apeland geeft de bal voor. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arizanović rent richting de bal. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:6

71e minuut.
Arizanović passt de bal in één keer door. Caruzzo rent richting de bal. Caruzzo geeft een hoge lob. Loorits bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Guzmán passt de bal in één keer door. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:7

85e minuut.
Loorits passt de bal in één keer door. Apeland probeert de bal aan de voet te houden. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović schiet op doel. Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Apeland met een sublieme pass. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Da Silveira probeert naar een medespeler te passen. Guzmán met een sublieme pass. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marudy 83%, Ożarowskie Lwy 17%.
Marudy - Ożarowskie Lwy 0:7