Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ożarowskie Lwy Marudy
4-3-3 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Apeland rent richting de bal. Apeland passt de bal met de wreef. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga is nu in balbezit. Flaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 1:0

2e minuut.
Lebrato passt de bal in één keer door. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu passt de bal met de wreef. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rzeczkowski controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 2:0

13e minuut.
Flaga rent richting de bal. Flaga passt de bal in één keer door. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 3:0

16e minuut.
Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Flaga rent richting de bal. Flaga passt de bal in één keer door. Arizanović rent richting de bal. Arizanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arizanović heeft problemen om de bal te vangen. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski begaat een overtreding. Rzeczkowski krijgt een gele kaart. Trifu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebrato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arizanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 4:0

20e minuut.
Apeland passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lebrato de bal. Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Da Silveira met de inworp. Apeland met een sublieme pass. Flaga rent richting de bal. Flaga haalt uit met een fantastische trap. Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 5:0

35e minuut.
Arizanović passt de bal met de wreef. Flaga is nu in balbezit. Pro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flaga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lebrato neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Uzarski geeft een hoge lob. Tătaru kopt de bal weg. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 6:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Apeland de bal onder controle te krijgen. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu is nu in balbezit. Trifu schiet op doel. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Pro de bal onder controle te krijgen. Grande probeert naar een medespeler te passen. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmivaara passt de bal in één keer door. Apeland probeert de bal aan de voet te houden. Uzarski is nu in balbezit. Uzarski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Arizanović rent richting de bal. Arizanović passt de bal met de wreef. Trifu heeft problemen om de bal te vangen. Trifu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 32%, Marudy 68%.
Ożarowskie Lwy - Marudy 6:0

50e minuut.
Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović met een sublieme pass. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. Puljic kopt de bal weg. Arizanović rent richting de bal. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Rzeczkowski rent richting de bal. Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lebrato met een sublieme pass. Apeland is nu in balbezit. Apeland passt de bal met de wreef. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. Uzarski is nu in balbezit. Apeland begaat een overtreding. Apeland krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Da Silveira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arizanović de bal. Rzeczkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arizanović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arizanović neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 7:0

62e minuut.
Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski is nu in balbezit. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 8:0

69e minuut.
Flaga passt de bal in één keer door. Lebrato rent richting de bal. Lebrato schiet op doel. Flaga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 9:0

73e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal in één keer door. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović verovert de bal door een tackle van achteren. Arizanović schiet op doel. Bajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Lebrato met de inworp. Flaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. Bajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 10:0

77e minuut.
Arizanović is nu in balbezit. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft de bal voor. Arizanović heeft problemen om de bal te vangen. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Apeland passt de bal in één keer door. Trifu is nu in balbezit. Trifu passt de bal zonder na te denken. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 11:0

81e minuut.
Butrymski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trifu met de inworp. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lebrato is nu in balbezit. Lebrato probeert naar een medespeler te passen. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović draait met de bal, schiet en ... Bajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Lebrato speelt de bal door. Flaga is nu in balbezit. Flaga passt de bal zonder na te denken. Arizanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Butrymski kan de bal niet met de borst controleren. Trifu rent richting de bal. Trifu passt de bal zonder na te denken. Arizanović is nu in balbezit. Arizanović schiet op doel. Bajski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ożarowskie Lwy - Marudy 12:0

87e minuut.
Seder passt de bal zonder na te denken. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski passt de bal met de wreef. Trifu is nu in balbezit. Trifu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ożarowskie Lwy 16%, Marudy 84%.
Ożarowskie Lwy - Marudy 12:0