Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Walka Zabrze Zagaje Gdów
TORCIDA Tactiek wiselka
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
solid Verdedigen very good


10e minuut.
Murillo met een sublieme pass. Durec rent richting de bal. Ramírez begaat een overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Çanakkale met een snelle inworp. Urdaneta geeft een hoge lob. Uvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvodić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:1

31e minuut.
Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çanakkale geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochocki springt en kopt de bal. Vujević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:2

36e minuut.
Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo rent richting de bal. Met opzet legt Żywioł zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żywioł naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Manolikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini verovert de bal door een tackle van achteren. Silini draait met de bal, schiet en ... Gwiazdowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 69%, Zagaje Gdów 31%.
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:2

46e minuut.
Shubitidze komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Melon rent richting de bal. Melon geeft een hoge lob. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze schiet op doel. Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guruli komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kościelny verovert de bal door een tackle van achteren. Kościelny geeft een lange en hoge pass. Guruli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Guruli de bal. Guruli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:4

68e minuut.
Morejón passt de bal in één keer door. Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubitidze is nu in balbezit. Shubitidze draait met de bal, schiet en ... Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Walka Zabrze 65%, Zagaje Gdów 35%.
Walka Zabrze - Zagaje Gdów 0:5