Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lena Elana 1968 Toruń
tojeto Tactiek 442
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
37 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 45.4
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
solide Verdedigen solide


8e minuut.
Drummond speelt de bal door. Jahodář heeft problemen om de bal te vangen. Jahodář speelt de bal door. Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheepers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Fąk geeft een hoge lob. Teschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić onderschept slim de pass. Hegedušić geeft een lange en hoge pass. Almoshnino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Suassuna trapt de bal weg van het doel. Knysak kopt de bal weg. Daar is Almoshnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 1:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hegedušić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falsoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Falsoni geeft een lange en hoge pass. Almoshnino maakt een snoekduik en kopt de bal. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pinto Salgado met een sublieme pass. Reggiardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trninic krijgt een gele kaart. Reggiardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Reggiardo kan niet meer verder spelen. Aparicio komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Hajdari is nu in balbezit. Hajdari geeft een hoge lob. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 1:1

29e minuut.
Falsoni verovert de bal door een tackle van achteren. Falsoni geeft een hoge lob. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 2:1

31e minuut.
Fąk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prisecari de bal. Guelfi rent richting de bal. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Almoshnino kopt de bal weg. Prisecari rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 3:1

33e minuut.
Jahodář speelt de bal door. Daar is Scheepers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guelfi rent richting de bal. Guelfi schiet op doel. Drummond probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suassuna met een sublieme pass. Trninic kopt de bal weg. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 4:1

36e minuut.
Trninic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falsoni is nu in balbezit. Falsoni geeft een hoge lob. Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Guelfi schiet op doel. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kekezović rent richting de bal. Trninic verovert de bal door een tackle van achteren. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 36%, Elana 1968 Toruń 64%.
FC Lena - Elana 1968 Toruń 5:1

47e minuut.
Trninic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guelfi springt en kopt de bal. Klungelig pakt Hajdari de bal. Almoshnino onderschept slim de pass. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Teschler rent richting de bal. Guelfi verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hegedušić zal de hoekschop nemen. Almoshnino springt en kopt de bal. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Soria rent richting de bal. Scheepers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peresin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prisecari kan de bal niet met de borst controleren. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi passt de bal in één keer door. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Suassuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 6:1

69e minuut.
Kekezović rent richting de bal. Trninic verovert de bal door een tackle van achteren. Trninic met een sublieme pass. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Suassuna bokst de bal weg. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegedušić is nu in balbezit. Hegedušić passt de bal zonder na te denken. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almoshnino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almoshnino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 7:1

75e minuut.
Fąk geeft een lange en hoge pass. Prisecari rent richting de bal. Prisecari geeft een lange en hoge pass. Jahodář bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahodář haalt uit met een fantastische trap. Valencia bokst de bal weg. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 7:2

78e minuut.
Suassuna met een harde bal richting middenveld. Knysak kopt de bal weg. Guelfi heeft problemen om de bal te vangen. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Falsoni rent richting de bal. Falsoni passt de bal in één keer door. Trninic met een sublieme pass. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Peresin passt de bal zonder na te denken. Knysak probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino schiet op doel. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 8:2

89e minuut.
Trninic speelt de bal door. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino passt de bal met de wreef. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lena - Elana 1968 Toruń 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lena 27%, Elana 1968 Toruń 73%.
FC Lena - Elana 1968 Toruń 9:2