Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elana 1968 Toruń FC Lena
442 Tactiek tojeto
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 56.9
solid Schieten excellent
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Trninic heeft problemen om de bal te vangen. Trninic geeft een hoge lob. Prisecari is nu in balbezit. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - FC Lena 0:1

11e minuut.
Guelfi passt de bal in één keer door. Hegedušić met een sublieme pass. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trninic kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Almoshnino de bal onder controle te krijgen. Prisecari is nu in balbezit. Guelfi onderschept slim de pass. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Hegedušić probeert naar een medespeler te passen. Trninic is nu in balbezit. Trninic probeert naar een medespeler te passen. Almoshnino heeft problemen om de bal te vangen. Almoshnino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Guelfi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urro komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Falsoni passt de bal in één keer door. Urro is nu in balbezit. Hajdari maakt een afschuwelijke overtreding. Hajdari krijgt een gele kaart. Urro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falsoni met een snel genomen vrije trap. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap. Suassuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urro krijgt zijn hoofd ertegen. Suassuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - FC Lena 0:2

36e minuut.
Peresin onderschept slim de pass. Peresin passt de bal zonder na te denken. Prisecari is nu in balbezit. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Fąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahodář rent richting de bal. Jahodář passt de bal met de wreef. Scheepers is nu in balbezit. Scheepers schiet op doel. Valencia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 69%, FC Lena 31%.
Elana 1968 Toruń - FC Lena 0:2

48e minuut.
Hajdari probeert naar een medespeler te passen. Trninic is nu in balbezit. Trninic met een sublieme pass. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Suassuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Wichser geeft de bal voor. Urro kopt de bal weg. Daar is Hajdari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almoshnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almoshnino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Prisecari de bal. Urro rent richting de bal. Urro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elana 1968 Toruń - FC Lena 0:3

62e minuut.
Wichser verovert de bal door een tackle van achteren. Wichser geeft een lange en hoge pass. Prisecari controleert de bal met de borst. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Scheepers bereikt de bal nog maar net als eerste. Knysak onderschept slim de pass. Knysak passt de bal zonder na te denken. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Fąk speelt de bal door. Trninic geeft een hoge lob. Almoshnino rent richting de bal. Almoshnino draait met de bal, schiet en ... Suassuna bokst de bal weg.

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Urro de bal onder controle te krijgen. Falsoni is nu in balbezit. Falsoni passt de bal in één keer door. Almoshnino is nu in balbezit. Almoshnino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Wichser verovert de bal door een tackle van achteren. Wichser probeert naar een medespeler te passen. Kekezović probeert de bal aan de voet te houden. Almoshnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Almoshnino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Knysak speelt de bal door. Almoshnino is nu in balbezit. Falsoni speelt de bal door. Urro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Urro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdari rent richting de bal. Hajdari probeert naar een medespeler te passen. Weber is nu in balbezit. Weber geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elana 1968 Toruń 69%, FC Lena 31%.
Elana 1968 Toruń - FC Lena 0:3